Μεγαλοοικονόμου: Θα κατέβω με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, αν μου γίνει πρόταση

Η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου
Η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου EUROKINISSI

Για τους λόγους προσχώρησής της στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, το πολυνομοσχέδιο και την Ένωση Κεντρώων μίλησε η βουλευτής

Στην βελτίωση της γενικότερης κατάστασης και την επιθυμία της να "προσθέσει" στην προσπάθεια, στάθηκε η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας στην ΕΡΤ για τους λόγους που την οδήγησαν να ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

"Από εκεί που είχαμε τις χείριστες κριτικές, βλέπουμε τους οίκους να μας αξιολογούν, να δίνουν θάρρος στους επενδυτές, τα επιτόκια να επανέρχονται στα επίπεδα του 2006, οπότε δεν υπήρχε τίποτα αρνητικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ADVERTISING

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, η ίδια ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς, όμως τόνισε πως αν της γίνει σχετική πρόταση, θα δεχτεί: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, είναι πολύ πρόωρο. Ανήκω στο κέντρο, βλέπω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς το κέντρο και προς τα αριστερά», είπε και συνέχισε: «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ μακριά οι εκλογές, αλλά ναι, αν μου γίνει πρόταση θα κατέβω, δεν έχω πρόβλημα».

Για την θετική της ψήφο στο πολυνομοσχέδιο η κ. Μεγαλοοικονόμου έκανε λόγο για θετικά μέτρα, όπως το κτηματολόγιο. "Τα σκέφτηκα πολύ καλά όλα τα σημεία του νομοσχεδίου, πριν ψηφίσω, αλλά υπήρχαν και πάρα πολύ θετικά μέτρα όπως το κτηματολόγιο", ανέφερε, ενώ στάθηκε και στο ζήτημα των απεργιών: "Ως προς τις απεργίες, θεωρώ ότι δεν παύει κανείς να έχει το δικαίωμα της απεργίας, αντίθετα θεωρώ ότι είναι καλύτερο, διότι εάν υπολογίσουμε ότι θα είχαμε ένα lock out, κάτι πολύ δυσάρεστο για τους εργαζόμενους", εξήγησε.

Για τον Βασίλη Λεβέντη εξήγησε ότι τον σέβεται και τον εκτιμά, κάνει λόγο, όμως, για επιλογές του προέδρου της ΕΚ, που έκαναν κακό στο κόμμα:  "Με την Ένωση Κεντρώων δεν διαφώνησα πολιτικά αλλά με τις επιλογές του διότι έκανε κακό στο κόμμα η επιλογή του να κάνει αντιπρόεδρο της Βουλής τον γιο του. Εκεί ήταν το αποκορύφωμα".

Η κ. Μεγαλοοικονόμου ευχήθηκε στην Ένωση Κεντρώων να είναι τρίτο κόμμα στις εκλογές, ενώ είπε πως δεν γνωρίζει αν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση από το κόμμα.

SHARE:

24Media Network