Μιχαλολιάκος: "Δε πλάκωσε κανένα τανκ τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο"

Στιγμιότυπο μετά από την ορκωμοσία και τον αγιασμό της σύνθεσης της νέας βουλής,όπως προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012,Πέμπτη 17 Μαϊου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο μετά από την ορκωμοσία και τον αγιασμό της σύνθεσης της νέας βουλής,όπως προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012,Πέμπτη 17 Μαϊου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Διαβάστε όλα όσα είπε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής για τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο. Γιατί το χαρακτήρισε παραμύθι (Vid)

"Δε πλάκωσε κανένα τανκ τα παλικάρια αυτό είναι μεγάλη παραμύθα...έχει γίνει και δικαστήριο και έχει αθωωθεί ο χειριστής του άρματος", είπε ερωτηθείς σχετικά με το Πολυτεχνείο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Παρέμβαση" του Alpha.

"Υπήρξαν θύματα αλλά εκτός του χώρου του Πολυτεχνείου", προσέθεσε και τόνισε ότι "το παραμύθι με το Πολυτεχνείο καλά κράτησε. Οι άνθρωποι που το πουλήσανε, φορώντας χακί αμπέχονο και σοσιαλισμό βρεθήκανε μετά στην πλουτοκρατία, στα χρηματιστήρια, να τρώνε στα σινιέ εστιατόρια στο Κολωνάκι".

Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι δεν μπορούσε να έχει σχέση με το καθεστώς της 21ης Απριλίου καθώς τότε ήταν πολύ νέος και συνέχισε λέγοντας πως "ζώντας την σημερινή κατάσταση δεν ήταν το απόλυτο κακό".

Τέλος, απέδωσε τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο στο γεγονός ότι από το 1974 και μετά υπάρχει μία "κόκκινη χούντα στα ΜΜΕ".

Ερωτηθείς για το θέμα των λαθρομεταναστών ανέφερε ότι όσοι είναι πρόσφυγες πρέπει να πάρουν ένα διαβατήριο και "να πάνε στο καλό", ενώ όσοι είναι παράνομοι πρέπει να απελαθούν.

Κατηγόρησε δε τους αλλοδαπούς πως πήραν τις δουλειές των Ελλήνων, φαλίρισαν τα δημόσια ταμεία και κατέστρεψαν τη δημόσια υγεία.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν το κόμμα του υποστηρίζει τη ναρκοθέτηση των συνόρων, ανέφερε ότι "πρέπει να αμυνθούμε".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πολυτεχνείο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μιχαλολιάκος για Πολυτεχνείο

SHARE:

24Media Network