Μήνυμα Δραγασάκη στο Κίνημα Αλλαγής: Θέλουμε μία μεγάλη παράταξη

Ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλαγής. Χαιρετισμός των ομιλητών, Παρασκευή 16/3/2018. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλαγής. Χαιρετισμός των ομιλητών, Παρασκευή 16/3/2018. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Για ανασύνθεση του πολιτικού συστήματος έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Άνοιγμα  προς το Κίνημα Αλλαγής έκανε ο Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

«Οι αποφάσεις που θα πάρουμε σήμερα θα καθορίσουν την πορεία της χωράς τα επόμενα χρόνια. «Τώρα μετά τα μνημόνια οι διαχωριστικές γραμμές μνημόνιο-αντιμνημόνιο υποχωρούν και επανέρχονται αξιακές διαχωριστικές γραμμές. Η πρόοδος και η συντήρηση», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η επόμενη μέρα της χώρας, τουλάχιστον στον πολιτικό στίβο, θα είναι διαφορετική.

ADVERTISING

«Με ποιες δυνάμεις και συμμαχίες θα προσχωρήσουμε. Είναι πρόωρο να μιλάμε για δικομματισμό. Μιλάμε για ανασύνθεση του πολιτικού συστήματος», συμπλήρωσε ο Γιάννης Δραγασάκης

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριξε ότι «Η στρατηγική θέση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν πως θα κυριαρχήσει έναντι άλλων. Ήταν ότι πρέπει να υπάρξει αστερισμός και μια μεγάλη παράταξη. Ένα τέτοιος συνασπισμός μπορεί να αναλάβει το έργο ανασυγκρότησης της χωράς. Είναι μια ειλικρινής απάντηση στρατηγικού χαρακτήρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συνέδριο Κίνημα Αλλαγής, Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης προς Κίνημα Αλλαγής: Το δίλημμα είναι ΣΥΡΙΖΑ ή δημοκρατία

'Ανένδοτο Αγώνα' για την πρόοδο της χώρας κήρυξε η Γεννηματά

SHARE:

24Media Network