Μήνυμα Σαμαρά: Η τρίτη ψηφοφορία δεν θα έχει παρών. Θα υπάρχει ονοματεπώνυμο

Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς στην Βουλή κατάτη διάρκεια της συζήτησης στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013
(EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς στην Βουλή κατάτη διάρκεια της συζήτησης στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI

Το μήνυμα του πρωθυπουργού προς πάσα κατεύθυνση. Ικανοποίηση από την αύξηση των βουλευτών. Τι προειδοποιεί το κοινοβουλευτικό σώμα για την τρίτη ψηφοφορία (Vid)

Στην τρίτη ψηφοφορία δεν θα υπάρχει «παρών», δήλωσε ο Πρωθυπουργός εξερχόμενος της Βουλής μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Ευελπιστώ στην τρίτη ψηφοφορία να αποφύγουμε τον εθνικό κίνδυνο, την εθνική περιπέτεια. Όμως στην τρίτη ψηφοφορία δεν θα υπάρχει ‘παρών’, θα υπάρχει ονοματεπώνυμο και ο κάθε βουλευτής θα βρεθεί ενώπιος ενωπίω με την αγωνία των Ελλήνων και με το συμφέρον της πατρίδας», τόνισε.

Ο κ. Σαμαράς εξέφρασε πάντως την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι «παρά τις όποιες διαφορές μας και παρά την τρομοκρατία και τη λάσπη του δίδυμου Τσίπρα - Καμμένου και άλλοι βουλευτές ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα σήμερα για Πρόεδρο».

Κάλεσε τέλος τους βουλευτές -εν όψει της τρίτης ψηφοφορίας- να αναλάβουν την ευθύνη τους ως προς τις συνέπειες που θα έχει η ψήφος τους πάνω στη σταθερότητα, την ομαλότητα και το μέλλον της πατρίδας.

Αναλυτικά το βίντεο με τις δηλώσεις του:

SHARE:

24Media Network