Μηταράκης: Απειλή για τις νησιωτικές περιοχές η κλιματική αλλαγή

Μηταράκης: Απειλή για τις νησιωτικές περιοχές η κλιματική αλλαγή

Οφείλουμε να δράσουμε για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, για τις επόμενες γενιές, τόνισε ο βουλευτής Χίου της ΝΔ στην 24η διάσκεψη του ΟΗΕ για το ζήτημα

Στις κοινοβουλευτικές εργασίες της 24ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή συμμετείχε σήμερα στην Κρακοβία της Πολωνίας ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης, ως Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής.

Κύριος στόχος της Κοινοβουλευτικής Συνάντησης είναι να συζητηθούν οι προτάσεις της IPU(Inter-Parliamentary Union) για το Σχέδιο Δράσης των Κοινοβουλίων για την Κλιματική Αλλαγή (Parliamentary Action Planon Climate Change) Και οι τρόποι που θα διασφαλίσουν την πλήρη εφαρμογή της Συνθήκης των Παρισίων.

ADVERTISING

Μετά το πέρας των εργασιών της 24ης Διάσκεψης, ο κ. Μηταράκης δήλωσε: «Η κλιματική αλλαγή αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα, ειδικά για τις νησιωτικές περιοχές. Απαιτείται εγρήγορση όλων, ειδικά των Κοινοβουλίων, ώστε να δράσουμε άμεσα και αποφασιστικά. Το οφείλουμε στις επόμενες γενιές.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network