Μητρόπουλος: “Κινδυνεύουμε να εξελιχθούμε σε Αριστερή Παρωδία”

Μητρόπουλος: “Κινδυνεύουμε να εξελιχθούμε σε Αριστερή Παρωδία”
Κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και της Πολιτικής Γραμματείας με θέμα την έγκριση της πρότασης που υπέβαλλε η ελληνική κυβέρνηση στους εταίρους. την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της βουλής πήρε το λόγο στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε τα λάθη και τις παραλείψεις των τελευταίων μηνών που οδήγησαν στο τρίτο μνημόνιο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος μίλησε στη Γερουσία της βουλής και τόνισε τα λάθη της κυβέρνησης: “Πήγαμε χωρίς προετοιμασία, χωρίς σχέδιο, χωρίς του καλύτερους διαπραγματευτές και με άγνοια των προθέσεων των δανειστών”. Ο αντιπρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου είχε από την Πέμπτη ταχθεί υπέρ μιας συμφωνίας, που θα προκαλούσε με “βουλγαροποίηση” της κοινωνίας, αλλά επιβαλλόταν από την ανάγκη παραμονής στο ευρώ.

“Καλούμεθα τώρα να εφαρμόσουμε πρόγραμμα που συνιστά αυτοαναίρεση της αριστεράς” σημείωσε και τόνισε με σκληρό τόνο: “Κινδυνεύουμε να εξελιχθούμε σε Αριστερή παρωδία”.

Ο κ. Μητρόπουλος που εξέφραζε έντονες επιφυλάξεις όλο αυτό το διάστημα για τη διαπραγμάτευση, ομολόγησε πλήρη αποτυχία τόσο για καλύτερη συμφωνία, όσο βέβαια και για την προετοιμασία ενός Grexit: “Σε αυτή τη φάση που βρεθήκαμε πρέπει να μην κάνουμε άλλο κακό στο λαό μας, αφού αποτύχαμε στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, είμαστε αδύναμοι να διαχειριστούμε τις συνέπειες ενός Grexit”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα