Μητσοτάκης: Δεν έγινε ποτέ πρόταση στον Νίκο Γκάλη

Μητσοτάκης: Δεν έγινε ποτέ πρόταση στον Νίκο Γκάλη

Ο πρόεδρος της ΝΔ τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον διεθνή μπασκετμπολίστα να είναι υποψήφιος με το κόμμα στις ερχόμενες εκλογές

Δεν έγινε ποτέ πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία στον πρώην μπασκετμπολίστα Νίκο Γκάλη, προκειμένου να συμπεριληφθεί στα “γαλάζια” ψηφοδέλτια στις επερχόμενες εκλογές, δήλωσε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. παραχώρησε σήμερα το πρωί κοινή συνέντευξη σε τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης (Ράδιο Θεσσαλονίκη, Focus FM, FM 100), μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το Σκοπιανό αλλά και τον ΠΑΟΚ.

Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ, εκθειάζοντας την αγωνιστική κατάσταση του Δικεφάλου του Βορρά. “Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, χαίρομαι που πηγαίνει πολύ καλύτερα και χαίρομαι που υπάρχει ανταγωνισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο” δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: “Θέλω επιχειρηματικότητα με κανόνες και να μην μπλέκει η επιχειρηματικότητα με την πολιτική. Η χώρα διοικείται από την εκλεγμένη κυβέρνηση και τους τοπικούς άρχοντες. Είμαι φίλαθλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα ήθελα καλύτερες επενδύσεις στις υποδομές για το άθλημα και θα ήθελα ένα πρωτάθλημα χωρίς βία.

Για το Σκοπιανό: To Σκοπιανό άνοιξε με τον λάθος τρόπο. Θα έπρεπε να ανοίξει με μία εθνική γραμμή. Χρησιμοποίησαν αυτό το εθνικό θέμα για να διχάσουν τους πολίτες, αυτό είναι το χειρότερο. Έχω πει από την αρχή για το ζήτημα του Σκοπιανού, ότι δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες πολίτες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς. Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα εντός & εκτός Ελλάδος την επίσημη και αδιαπραγμάτευτη θέση της ΝΔ για το Σκοπιανό. Μια ονομασία erga omnes για εξωτερική και εσωτερική χρήση, αν δεν διασφαλιστεί αυτό, δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα