Ο Μητσοτάκης στο “Φάρο του Κόσμου” με παιδιά Ρομά

Ο Μητσοτάκης στο “Φάρο του Κόσμου” με παιδιά Ρομά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Φάρο του Κόσμου

"Στο Φάρο του Κόσμου είδα την αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται, ώστε παιδιά από οικογένειες Ρομά να αποκτήσουν όλα τα εφόδια για μια δημιουργική ζωή" δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Βίντεο από την πρόσφατη επίσκεψη του στο “Φάρο του Κόσμου” ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι στόχος του είναι όλα τα παιδιά να έχουν ίσες ευκαιρίες.

“Στο “Φάρο του Κόσμου” πριν από λίγες μέρες είδα την αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται, ώστε παιδιά από οικογένειες Ρομά να αποκτήσουν όλα τα εφόδια για μια δημιουργική ζωή. Στόχος μου είναι όλα τα παιδιά να έχουν ίσες ευκαιρίες και να μην υπάρχουν όρια στα όνειρά τους” τονίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικό βίντεο από την πρόσφατη επίσκεψη του.

Στο βίντεο μεταξύ άλλων ο κ.Μητσοτάκης λέει στα παιδιά Ρομά: “Είμαστε εδώ για να σπάσουμε τα τείχη της διάκρισης και εγώ προσωπικά έχω ένα μεγάλο όνειρο και αυτό είναι να σας δώσω ευκαιρίες, ίσες ευκαιρίες. Κάτω από την Ελλάδα της κρίσης και της κατάθλιψης και της συλλογικής μιζέριας υπάρχει μια άλλη Ελλάδα που αγωνίζεται”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα