Μητσοτάκης για Παπακώστα και ανασχηματισμό: Ποιος ασχολείται;

Μητσοτάκης για Παπακώστα και ανασχηματισμό: Ποιος ασχολείται;
Dimitris Papamitsos

Τι απάντησε σε ερώτηση των δημοσιογράφων κατά την περιοδεία του στα Γρεβενά και πως σχολίασε τον κυβερνητικό ανασχηματισμό ο πρόεδρος της ΝΔ

Απαξιωτικά σχόλια για τον ανασχηματισμό έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς σχετικά κατά την περιοδεία του στα Γρεβενά ενώ εμφανίστηκε αδιάφορος για την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα. «Δεν θα κάνω σχόλιο σε επίπεδο προσώπων. Όλοι κρίνονται για τις επιλογές τους, ο βασικός πυρήνας της κυβέρνησης δεν άλλαξε καθόλου. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας σήμερα, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την οικονομία, την άμυνα και την εξωτερική πολιτική παραμένουν στις θέσεις τους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Μάλιστα αναρωτήθηκε με νόημα ο πρόεδρος της ΝΔ: «Ποιος ανασχηματισμός; ποιος ασχολείται; Νομίζετε ότι οι πολίτες εδώ στα Γρεβενά ασχολούνται με τον ανασχηματισμό του κ. Τσίπρα; Το ζητούμενο είναι να γίνουν εκλογές το συντομότερο δυνατόν, η κυβέρνηση έχει ολοκληρώσει πρακτικά τη θητεία της, έχει κάνει ήδη πολύ μεγάλη ζημιά και όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο καλύτερα για τον τόπο».

Πρόσθεσε μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης στο πνεύμα και των δηλώσεων που έκανε νωρίτερα μιλώντας στους κατοίκους της Δεσκάτης: «Δεν ενδιαφέρει τους πολίτες ο ανασχηματισμός, όπως δεν τους ενδιαφέρει ο διχαστικός λόγος του κ. Τσιπρα. Εγώ αντιθέτως θα μιλώ για το μέλλον της χώρας, θα μιλώ για ενότητα και για τη μεγάλη ανάγκη να κάνει ο τόπος μεγάλη επενδυτική επανεκκίνηση, αυτά πρεσβεύει η  ΝΔ, αυτά πρεσβεύω εγώ αυτά νομίζω ότι θα αγκαλιάσει ο κόσμος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα