Μητσοτάκης για τον θάνατο του πιλότου: Η πατρίδα θα τον ευγνωμονεί για πάντα

Διαβάζεται σε 1'
mitsotakis
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλία ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον θάνατο του Επισμηναγού που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του για την αφοσίωση απέναντι στο καθήκον.

Ειδικότερα, στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός έγραψε ότι “η Πολεμική Αεροπορία και μαζί της όλοι μας θρηνούμε έναν περήφανο Έλληνα Ίκαρο”.

“Η Πολεμική Αεροπορία και μαζί της όλοι μας θρηνούμε έναν περήφανο Έλληνα Ίκαρο. Τον Επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα, που έπεσε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Σε μία αποστολή από εκείνες που δεν σταματούν σε καμία στιγμή του χρόνου”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δένδιας: Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις– από σήμερα Τετάρτη έως και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου- για τον θανάσιμο τραυματισμό εν ώρα καθήκοντος του επισμηναγού (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα, χειριστή του αεροσκάφους τύπου Τ-2E Buckeye, που κατέπεσε μισό ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του αεροδρομίου της Καλαμάτας, στις 11;28 το πρωί, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.

Το αεροσκάφος ανήκε στην 363η Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος της 120ης Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα