Μητσοτάκης: Γιατί δεν πήγα στη Θράκη όπως ο Τσίπρας

Μητσοτάκης: Γιατί δεν πήγα στη Θράκη όπως ο Τσίπρας
Dimitris Papamitsos

Τι απάντησε στις κατηγορίες της κυβέρνησης ότι το πολιτικό σχέδιο της ΝΔ είναι το 4 μνημόνιο και η αποσταθεροποίηση της χώρας

Προεκλογικό κλίμα δίνουν από τη Νέα Δημοκρατία στην περιοδεία Μητσοτάκη στην Ήπειρο.

 Κατά την άφιξή του στην κεντρική πλατεία της Άρτας μπροστά από τα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ Άρτας, αρχικώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αναβάλλει την περιοδεία του στην Θράκη αυτό το διήμερο λέγοντας ότι ο ίδιος επέλεξε να επισκεφθεί την Ήπειρο, ώστε να μην μεταφερθεί η πολιτική αντιπαράθεση σε μια κρίσιμη περιοχή, όπως επεδιωξε ο κ. Τσιπρας.

Ακολούθως ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στην επίθεση του Μαξίμου ότι επιδιώκει την αποσταθεροποίηση, την αποτυχία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και εν τέλει το 4 μνημόνιο ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε: «άκουσα τον κ. Τσίπρα να μιλά στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ,  μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ και αφιέρωσε την ομιλία του σε προσωπική επίθεση σε μένα. Το καταλαβαίνω γιατί στην κοινωνία υπάρχει ένα μεγάλο κύμα αλλαγής. Είναι λογικό. Ο κ. Τσίπρας και Καμμενος εξαπάτησαν τους πολίτες. Θέλω να θυμηθείτε πως είναι τα πράγματα σήμερα και πως ήταν πριν 2 χρόνια, στην καλύτερη περίπτωση να πάμε εκεί που ήμασταν τότε».

Ταυτόχρονα ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι «σήμερα στη χώρα χρειάζεται ελπίδα και αυτή τη νέα ελπίδα που χρειάζεται η Ελλάδα θα τη δώσει η ΝΔ και θα το κάνουμε λέγοντας την αλήθεια. Επειδή μιλάμε το λόγο της υπευθυνότητας η κοινωνία μας επιβραβεύει»

«Οι πολιτικοί συσχετισμοί έχουν αλλάξει, οι πολίτες θέλουν μια κυβέρνηση που μπορεί να διαχειριστεί την οικονομία, να μπορεί να διαχειριστεί τα εθνικά θέματα» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνοντας ότι η ΝΔ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα