Μητσοτάκης: Η Ελλάδα κρέμεται από μία κλωστή

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα κρέμεται από μία κλωστή

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και κάλεσε τους πάντες να κάνουν όπως είπε το σωστό προκειμένου η χώρα να ξεπεράσει την κρίση

Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης  δήλωσε ότι η Ελλάδα περνάει την πιο δύσκολη ώρα του τελευταίου αιώνα και κρέμεται από μία κλωστή.

“Δυστυχώς είχα δίκιο. Ευχόμουν να μην είχα δίκιο και να μην φτάναμε εκεί που φτάσαμε. Αν είχα μείνει τότε και δεν με είχαν ανατρέψει η Ελλάδα δεν θα περνούσε από αυτή την περιπέτεια. Αλλά τώρα δεν είναι η εποχή να κάνουμε μνημόσυνα. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά”, είπε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως τώρα χρέος όλων είναι να θέσουν τη σωτηρία της πατρίδας υπεράνω άλλων επιδιώξεων που, όπως σημείωσε, είναι θεμιτό σε άλλες εποχές να υπάρχουν.

“Στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο αγώνα. Ελπίζω ότι έστω και την τελευταία ώρα να κάνουμε το σωστό και η πατρίδα μας να ξαναβρεί το σωστό δρόμο”, ήταν το μήνυμα του επιτίμου προέδρου της Ν.Δ.

Λίγο νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άκουσε τα κάλαντα όπως κάθε χρόνο τέτοια ημέρα από τον όμιλο βρακοφόρων Κρήτης.

Φυσικά και φέτος του είπαν μαντινάδες.

“Εσύ είσαι που μας τα’λεγες και είχες παρεξηγήσεις, και τώρα όλοι τρέχουνε πίσω απ’τις εξελίξεις”, ήταν η πρώτη ενώ του είπαν και μία ακόμα: “Το έργο σου αν σ’αφήνανε να’χες ολοκληρώσει, την κρίση και την πτώχευση θα είχαμε γλυτώσει”.

Ο όμιλος βρακοφόρων Κρήτης δώρισε στον πρώην πρωθυπουργό και ένα βιβλίο για τη ζωή του κρητικού ανθυπολοχαγού στο β’ Παγκόσμιο Πόλεμο Παντελή Σαββάκη όπου περιγράφει πως νίκησε δύο φορές το θάνατο.

“Μου φέρνετε άρωμα Κρήτης κάθε χρόνο. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Θα πάω κι εγώ στην Κρήτη αυτές τις ημέρες. Σήμερα όμως έχω την Κρήτη εδώ μπροστά μου”, είπε απευθυνόμενος στον επικεφαλής του ομιλίου βρακοφόρων και φίλο του Στέλιο Κιαγιαδάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα