Μητσοτάκης καλεί Τσίπρα να δημοσιοποιήσει τη μελέτη για έξοδο από το ευρώ

Μητσοτάκης καλεί Τσίπρα να δημοσιοποιήσει τη μελέτη για έξοδο από το ευρώ
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, του πολυνομοσχεδίου με τις επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Αίτημα Μητσοτάκη προς τον πρωθυπουργό. Ζητά να κατατεθεί στη Βουλή η μελέτη επιπτώσεων για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Να καταθέσει άμεσα στη Βουλή τη μελέτη επιπτώσεων εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη, ζητά από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Ειδικότερα, κατέθεσε αίτηση κατάθεσης των σχετικών εγγράφων, έπειτα από όσα ανέφερε στην πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο πρωθυπουργός.

«Το οφείλει στους βουλευτές οι οποίοι τη δεδομένη κρίσιμη για την Ελλάδα χρονική στιγμή στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη συμφωνία είναι η μόνη λύση για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Το οφείλει πρωτίστως στον ελληνικό λαό για να γνωρίζουν και να καταλάβουν οι πολίτες ότι η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη. Και πως οτιδήποτε άλλο θα ήταν εθνική καταστροφή. Περιμένω να το κάνω άμεσα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα