Μητσοτάκης: Κορυφαία στην ατζέντα η ναυτιλία και η νησιωτική πολιτική

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Ναυτιλίας. Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019. EUROKINISSI

Στο υπουργείο Ναυτιλίας βρέθηκε ο πρωθυπουργός ο οποίος ενημερώθηκε για τους άξονες, σύμφωνα με τον κ. Πλακιωτάκη, των παρεμβάσεων που έχουν σχέση με την ναυτική εκπαίδευση, με το εθνικό νηολόγιο, με την νέα στρατηγική λιμένων και με τον θαλάσσιο τουρισμό

«Με τους συνεργάτες μου εργαζόμαστε καθημερινά στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αφενός μεν να καταστήσουμε την ελληνική ναυτιλία ατμομηχανή της εθνικής μας οικονομίας και αφετέρου να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των νησιωτών και βέβαια την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών», τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο.

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Ναυτιλίας. Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019.
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Ναυτιλίας. Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019. EUROKINISSI
ADVERTISING

Χαρακτήρισε δε εξαιρετικά συμβολική και σημαντική την επίσκεψη του πρωθυπουργού της χώρας, καθώς «αποδεικνύει ότι τα θέματα της ναυτιλίας και της νησιωτικής πολιτικής είναι θέματα κορυφαία στην κυβερνητική ατζέντα και βεβαια η παρουσία του γίνεται σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο όπου η κίνηση στα λιμάνια βρίσκεται στο απόγειό της».

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τους άξονες, σύμφωνα με τον κ. Πλακιωτάκη, των παρεμβάσεων που έχουν σχέση με την ναυτική εκπαίδευση, με το εθνικό νηολόγιο, με την νέα στρατηγική λιμένων και με τον θαλάσσιο τουρισμό. «Και βέβαια με την ενίσχυση των επιχειρησιακών μέσων αλλά και του εξοπλισμού του Λιμενικού Σώματος ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με μεγαλύτερη επάρκεια στην επίτευξη του τεράστιου εθνικού του έργου την προάσπιση των θαλασσίων συνόρων της πατρίδας μας», κατέληξε στις δηλώσεις του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιάννης Πλακιωτάκης
SHARE:

24Media Network