Μητσοτάκης σε Παυλόπουλο: Η ΝΔ θα είναι υπεύθυνη και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση

ΑΘΗΝΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Άκρως τυπικές και με απόλυτη τήρηση του πρωτοκόλλου οι συνομιλίες Μητσοτάκη και Παυλόπουλου στο προεδρικό μέγαρο (Vid)

Πιστή ήταν η τήρηση του πρωτοκόλλου κατά τη συνάντηση των Κυριάκου Μητσοτάκη και Προκόπη Παυλόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο διάλογος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μπροστά στις κάμερες κατά την έναρξη της συνάντησής τους έγινε στον πληθυντικό σε αντίθεση με τον ενικό που χρησιμοποίησαν κατά τις χτεσινές συνομιλίες τους ο πρόεδρος της ΝΔ με τον πρωθυπουργό στο μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι η ΝΔ θα είναι μια «αξιόπιστη και υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση», ενώ ο κ. Παυλόπουλος στην δική του προσφώνηση προς τον πρόεδρο της ΝΔ εστίασε στο ρόλο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη «σημερινή συγκυρία που δοκιμάζεται η συνοχή της Ευρώπης» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η στιχομυθία των δύο ανδρών είχε ως εξής:

«Είχα την ευκαιρία στην τρίμηνη προεκλογική περίοδο για τη ΝΔ να επισκεφτώ όλη την Ελλάδα και να ακούσω τις ανησυχίες και τις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών. Η ΝΔ θα τηρήσει το θεσμικό της ρόλο και θα είναι μια αξιόπιστη και υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση που θα καταθέτει προτάσεις για το καλό του τόπου»

«Αποτελεί κοινό τόπο ότι η παράταξη της οποίας ηγείστε άνοιξε το δρόμο για την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρώπη, την τότε ΕΟΚ. Είμαι βέβαιος ότι και με τη δική σας προεδρία το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει, ιδίως στη σημερινή συγκυρία που δοκιμάζεται η συνοχή της Ευρώπης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network