Μητσοτάκης: Τα είπε πολύ ωραία χθες ο Καραμανλής

Μητσοτάκης: Τα είπε πολύ ωραία χθες ο Καραμανλής
Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, απαντώντας και στις επιθέσεις που δέχθηκε ο Καραμανλής. “Δεν είναι ώρα να κάνουμε κριτική ή αυτοκριτική, εξάλλου και ο ίδιος μίλησε με αυτοκριτική διάθεση”, είπε

Την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή χθες στη Θεσσαλονίκη, την πρώτη μετά από δέκα χρόνια σε κομματική εκδήλωση, σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Τα είπε πολύ ωραία ο κ.Καραμανλής” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι και κληθείς να σχολιάσει την κριτική που δέχεται ο πρώην πρωθυπουργός για την εκτίναξη των ελλειμμάτων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε τον κ.Καραμανλή, αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς όπως σημείωσε “έχω την τιμή να ηγούμαι ενός κόμματος που έχει δύο πρωθυπουργούς που παρέχουν χωρίς σημειώσεις χωρίς αστερίσκους τη στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνει η ΝΔ να πεισει τους πολίτες.”

Σχολίασε επίσης: “Δεν είναι ώρα να κάνουμε ούτε κριτική ούτε αυτοκριτική εξάλλου και ο ίδιος ο κ.Καραμανλής μίλησε με αυτοκριτική διάθεση” και πρόσθεσε κλείνοντας τη συζήτηση: “Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ενδιαφέρεται η ελληνική κοινωνία να γυρίσει πίσω στο ότι έγινε το 2007, το 2008, το 2009. Πολύ περισσότερο την ενδιαφέρει να γνωρίζει που θα είμαστε το 2021 που συμπληρώνουμε 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα