Μώραλης: Συνεχής πλέον συνεργασία της κυβέρνησης με τον δήμο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων

Ο νέος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης εξέρχεται από το Μέγαρο Μαξίμου μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο νέος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης εξέρχεται από το Μέγαρο Μαξίμου μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Θέματα του δήμου Πειραιά και του λιμανιού, στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντ. Σαμαρά με τον Ιω. Μώραλη

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο νέος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, έπειτα από επιστολή που είχε λάβει από τον κ. Μώραλη και στο τραπέζι έπεσαν όλα τα θέματα που αφορούν το λιμάνι και τον δήμο, όπως η προοπτικές ανάπτυξης, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η τόνωση της ναυτιλίας αλλά και η παραμονή των δικαστηρίων στον χώρο που βρίσκονται σήμερα.

Ο κ. Μώραλης χαρακτήρισε τη συνάντηση πολύ εποικοδομητική και τόνισε πως αποφασίστηκε να υπάρχει μια συνεχής πλέον συνεργασία της κυβέρνησης με τον δήμο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Διαφωνία, πάντως, υπήρξε όσον αφορά τα σχέδια που υπάρχουν για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού, με τον κ. Μώραλη να τονίζει πως θα πρέπει να υπάρξει ένα έσοδο του δήμου από τη λειτουργία του λιμένα.

SHARE:

24Media Network