Μπακογιάννη: Μικρή η πλειοψηφία των 153 – Κάθε συνάδελφος μπορεί να κάνει τον Ταρζάν

Μπακογιάννη: Μικρή η πλειοψηφία των 153 – Κάθε συνάδελφος μπορεί να κάνει τον Ταρζάν
Συζήτηση στην Βουλή για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013. Στο στιγμιότυπο η βουλευτλής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ότι η πρότασή της για κάλεσμα στη ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση απευθυνόταν στον πρωθυπουργό επισήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη

Ως μικρή χαρακτήρισε την πλειοψηφία των 153 βουλευτών της κυβέρνησης μπροστά στο μέγεθος προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Σημείωσε ότι θα ήταν σωστή πολιτική κίνηση να πάρει πρωτοβουλία ο πρωθυπουργός να αυξηθεί η πλειοψηφία, «αφού οι στόχοι είναι κοινοί, να βρούμε κοινό τόπο και να πάμε μαζί μέχρι τις εκλογές του 2016».

«Δεν περίμενα η ΔΗΜΑΡ να πει αμέσως το ναι. Η πρόταση μου απευθύνεται στον πρωθυπουργό της χώρας, εκείνος πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία», είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στη χθεσινή της δήλωση να αναλάβει ο Αντώνης Σαμαράς πρωτοβουλία για να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, κάτι που απορρίπτει ο Φώτης Κουβέλης.

Είπε μάλιστα ότι «όταν ο αριθμός είναι 153 ο κάθε συνάδελφος μπορεί να κάνει τον Ταρζάν. Δεν είναι η ώρα για τέτοια πράγματα». Στο σημείο αυτό, τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει μία νέα προγραμματική συμφωνία.

Όπως εκτίμησε, η επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, θα ενισχύσει την διαπραγματευτική μας θέση.

«Πολλοί άνθρωποι και κόμματα κάνουν πίσω στα δύσκολα αλλά αντιλαμβάνονται που βρίσκεται η χώρα», σημείωσε.

Η Ντόρα Μπακογιάννη επιτέθηκε ακόμα στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι είναι σαφές ότι δεν πείθει. «Δεν υπάρχει κανείς να πιστεύει ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα