Πολιτικές πρωτοβουλίες από Σαμαρά, Βενιζέλο ζητά η Ντόρα Μπακογιάννη

Πολιτικές πρωτοβουλίες από Σαμαρά, Βενιζέλο ζητά η Ντόρα Μπακογιάννη
Η Ντόρα Μπακογιάννη στο βήμα της ολομέλειας της Βουλής κατά την διάρκεια της συζήτησης επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας», την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απογοητευμένη από το αποτέλεσμα δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. Κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει πρωτοβουλίες

Έκκληση για πολιτικές πρωτοβουλίες από πλευράς Σαμαρά και Βενιζέλου, απηύθυνε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. Η ίδια σχολίασε το αρνητικά χαμηλό απόλυτο αριθμό των βουλευτών που τάχθηκαν υπέρ του Σταύρου Δήμα, ενώ επέμεινε στο γεγονός ότι πρέπει να επικρατήσει λογική στα κόμματα. “Κυρίως για τις επόμενες γενιές”, είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όλη η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας:

“Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Ο αριθμός των συναδέλφων, που ψήφισαν σε αυτή την εκλογή τον κ. Δήμα, είναι χαμηλότερος από αυτό που περίμενα. Πρέπει να επικρατήσει η λογική. Είναι ώρα να ληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες για να δημιουργήσουν εκείνο το κλίμα, που θα επιτρέψει στους συναδέλφους να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν δυνατότητες πολιτικών πρωτοβουλιών, τις οποίες μπορούν να πάρουν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα