Ο Μπακογιάννης δίνει ραντεβού με το "Μακελειό" στο δικαστήριο

Ο Δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης.
Ο Δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης. EUROKINISSI

Με τη φράση "τα λέμε στα δικαστήριο" καταλήγει ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων με αφορμή το προσβλητικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Την αγανάκτησή του εκφράζει μέσω των Social media o Δημαρχος Αθηναίων για ακόμη ένα -προσβλητικό για τον ίδιο και την οικογένειά του- πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μακελειό".

Στην ανάρτησή του ο Κώστας Μπακογιάννης κάνει λόγο μεταξύ για ρατσισμό, σεξισμό, μισογυνισμό, ομοφοβία, μισαλλοδοξία και εθνοκαπηλία εκ μέρους της εφημερίδας την οποία κατηγορεί για καλλιέργεια μίσους.

"Αισθάνομαι την ανάγκη, όχι μόνο να προστατέψω την τιμή και την υπόληψη, της οικογένειάς μου και τη δική μου, αλλά και να αντισταθώ σε εκείνους που απευθύνονται στα πιο ποταπά ένστικτα, τον μηδενισμό, το ψέμα, την λεκτική βία, το αίσχος και την χυδαιότητα" αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος της Αθήνας.

Όλη η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

Στην αρχή μειδίασα και τα θεώρησα ανάξια προσοχής. Μετά, αποφάσισα να μην ασχοληθώ. Όπως σοφά λέει και ο λαός μας, όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, αυτά χαίρονται και εσύ λερώνεσαι.

Έχουν όμως ξεπεράσει κάθε όριο. Εκμεταλλεύονται συνειδητά την ανοχή όλων μας, συνεχίζοντας να δηλητηριάζουν συνειδήσεις, να συκοφαντούν και να διαπομπεύουν ιδέες και ανθρώπους. Ούτε τους νεκρούς δεν σέβονται.

Δεν είναι μόνο ο κιτρινισμός, η συνωμοσιολογία, η ανθρωποφαγία και η κατασκευή ψευδών ειδήσεων.

Είναι επιπλέον, ο ρατσισμός, ο σεξισμός, ο μισογυνισμός, η ομοφοβία, η μισαλλοδοξία και η εθνοκαπηλία. Είναι το μίσος που καλλιεργούν.

Αισθάνομαι την ανάγκη, όχι μόνο να προστατέψω την τιμή και την υπόληψη, της οικογένειάς μου και τη δική μου, αλλά και να αντισταθώ σε εκείνους που απευθύνονται στα πιο ποταπά ένστικτα, τον μηδενισμό, το ψέμα, την λεκτική βία, το αίσχος και την χυδαιότητα.

Μετά από δέκα δύσκολα χρόνια, πέρα και πάνω από πολιτικές ή ιδεολογικές διαφορές, η κοινωνία μας δικαιούται τους καλύτερους εαυτούς όλων μας.

«Μακελειό» περισσεύετε.

Για όλους τους εμετούς και όλα τα σιχάματα σας των τελευταίων ετών, τα λέμε στα δικαστήρια.

Ως εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μπακογιάννης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπακογιάννης: Να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας μια πόλη που να τους αξίζει

SHARE:

24Media Network