Μπαλαούρας: Επέστρεψα αμέσως το επίδομα. Το πήραν και άλλοι εσφαλμένα

Μπαλαούρας: Επέστρεψα αμέσως το επίδομα. Το πήραν και άλλοι εσφαλμένα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι έχει επιστρέψει τα 300 ευρώ από τον Ιανουάριο και κατήγγειλε «συντροφικά καρφώματα» από την Τράπεζα της Ελλάδος

Σε συντροφικά «καρφώματα» από το σύλλογο υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος απέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, την αποκάλυψη ότι έλαβε εσφαλμένα και στη συνέχεια επέστρεψε το επίδομα χαμηλοσυνταξιούχων ύψους 300 ευρώ.

Ο κ. Μπαλαούρας σε δηλώσεις του από την Βουλή επιβεβαίωσε ότι του καταβλήθηκε εσφαλμένα το επίδομα των 300 ευρώ αλλά ξεκαθάρισε ότι το επέστρεψε αμέσως τα χρήματα στο Απεργιακό Ταμείο και το ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου Συνταξιούχων της Τράπεζας της Ελλήνων και μάλιστα ενημέρωσε τους αρμόδιους. «Στις 17 Ιανουαρίου πληροφορήθηκα από συναδέλφους μου στην Τράπεζα της Ελλάδος ότι ήμουν μέσα στη λίστα που έστειλε ο ΗΔΙΚΑ για τα 300 ευρώ. Την άλλη ημέρα μου στείλαν τη λίστα και πράγματι ήμουν και εγώ. Αμέσως έστειλα επιστολή προς τους Συλλόγους, τους ανέφερε, ότι με έκπληξη πληροφορήθηκα και τους είπα ότι μόλις πιστωθούν τα λεφτά θα τα στείλω στους δύο συλλόγους» είπε σε δηλώσεις του ο κ. Μπαλαούρας και πρόσθεσε: «είμαι τυχερός γιατί το πληροφορήθηκα και έκανα αυτή την κίνηση».

Ο κ. Μπαλαούρας σημείωσε όμως ότι πιθανώς υπάρχουν βουλευτές και άλλοι βουλευτές, είτε από το ΣΥΡΙΖΑ είτε από άλλα κόμματα που πήραν τα ποσά και δεν τα αντιλήφθηκαν. Παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι το όλο ζήτημα αποκαλύπτει την ύπαρξη κενών στο μηχανογραφικό σύστημα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε, όμως, σε «συντροφικά καρφώματα» από το Σύλλογο Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος. «Ήταν κάρφωμα, όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε και συμπλήρωσε ότι φοβάται πως έγινε από το σύλλογο. «Λυπάμαι να γίνονται τέτοια συντροφικά καρφώματα» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά και ανέφερε ότι είναι πιθανό ο στόχος του «καρφώματος» να ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα