Μπεγλίτης: Δεν έχω πρόβλημα με τις αποδοκιμασίες του κόσμου

Μπεγλίτης: Δεν έχω πρόβλημα με τις αποδοκιμασίες του κόσμου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ Π.ΜΠΕΓΛΙΤΗ/PHASMA/Α.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Phasma

Την κατανόησή τους στις αποδοκιμασίες του κόσμου εναντίον τους εξέφρασαν οι υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης και υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης (Vid)

Με αφορμή την “θερμή” υποδοχή που τους επιφύλαξαν χθες έξω από τον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης τόσο ο Πάνος Μπεγλίτης όσο και ο Γιάννης Μαγκριώτης δήλωσαν πως καταλαβαίνουν απόλυτα τη συμπεριφορά του κόσμου.

Από τη πλευρά του ο Π. Μπεγλίτης δήλωσε πως “Δεν έχω πρόβλημα με τις διαμαρτυρίες του κόσμου γιατί είμαι πολιτικός. Τις καταλαβαίνω απόλυτα” κατά την επίσκεψη σε στρατόπεδο στη Νέα Σάντα του Κιλκίς.

Προσέθεσε δε πως “Δεν είμαι πολιτικός που φροντίζω το πολιτικό μου προφίλ, ούτε με ενδιαφέρει αν τσαλακώσω το πολιτικό μου προφίλ”, ενώ υπογράμμισε πως γνώριζε ακόμη κι όταν βρισκόταν στην Αθήνα ότι θα γινόταν στόχος διαμαρτυριών έξω από τον Άγιο Δημήτριο.

“Αντιλαμβάνομαι τους συμπολίτες μου σε όλη την Ελλάδα και εδώ στη Θεσσαλονίκη”, τόνισε.

Στις αποδοκιμασίες των πολιτών αναφέρθηκε και ο Γιάννης Μαγκριώτης.

Ο υφυπουργός Υποδομών δήλωσε ότι περίμενε τις αντιδράσεις, τις οποίες, όπως είπε, σέβεται απολύτως.

“Γι’ αυτούς τους ανθρώπους, τους περισσότερους που ήταν εκεί μαζεμένοι αγωνιζόμαστε, για τα νέα παιδιά, για τη γιαγιά που η σύνταξή της περιορίστηκε, για τους ανέργους. Γι’ αυτούς δίνουμε τη μάχη, γι’ αυτούς προσπαθούμε. Κι όχι απλώς κατανοώ την αντίδρασή τους και την αποδοκιμασία τους, τη σέβομαι απολύτως και προσπαθούμε να τους δικαιώσουμε”, είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο λαός λέγοντας “όταν σου λέει η γιαγιά ότι Γιάννη, η σύνταξή μου περιορίστηκε, τι μπορώ να πω; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι παλεύουμε και προσπαθούμε αυτή η σύνταξη να υπάρχει έστω και περιορισμένη και να βελτιωθεί τις επόμενες ημέρες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα