Μπόλαρης: “Χρειάζεται μία άλλη στρατηγική”

Μπόλαρης: “Χρειάζεται μία άλλη στρατηγική”
Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης Eurokinissi

Ο Μάρκος Μπόλαρης μίλησε για το τι πήγε λάθος στις ευρωεκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

“Δεν έγινε σωστή επικοινωνιακή στρατηγική που να μιλά στο θυμικό του λαού” σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε, στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης.

Πρόσθεσε ότι “χρειάζεται μια άλλη στρατηγική που να πείθει το λαό και να εξηγεί ότι δεν μας έκανε κανείς χάρη και δεν κάναμε πίσω”.

Αναφορικά με την ιστοσελίδα τουριστικού περιεχομένου που εμφανίζει το όνομα της χώρας χωρίς τη λέξη “βόρεια”, ο υφυπουργός είπε ότι “στο μέτρο και στο βαθμό που παραβιάζεται η Συμφωνία παρεμβαίνουμε αμέσως”.

Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα έλαβε τη δέσμευση πως η πρόκληση θα μαζευτεί κι έκανε λόγο για δυνάμεις οπισθοφυλακής που υπάρχουν και στη μια χώρα και στην άλλη.

Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο, που εξέφρασε την ελπίδα του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός, είπε ότι και οι πολιτικοί βρίσκονται σε αδιέξοδα και κάνουν λάθος διαπιστώσεις. “Η διαπίστωσή του μένει να κριθεί στις 7 Ιουλίου”, είπε ο κ. Μπόλαρης.

Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είπε οτι το διαμόρφωσε η αποχή αυτών που το 2015 είχαν στηρίξει Τσίπρα. “Η πρόκληση είναι να πείσουμε αυτούς τους ανθρώπους να έρθουν ώστε να μην υπάρξει πισωγύρισμα” κατέληξε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα