Μπόλαρης: Ήμουν και παραμένω βουλευτής της δημοκρατικής παράταξης αλλά δε συμμετέχω σε δεξιά ολίσθηση

ΒΟΥΛΗ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΗΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ  ΣΤΗ ΦΩΤΟ  -- ΦΩΤΟ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΒΟΥΛΗ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΗΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -- ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Ξεδιαλύνει ή μπερδεύει περισσότερο τα πράγματα η δήλωση Μάρκου Μπόλαρη σχετικά με την πιθανότητα επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ; Τι ακριβώς είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής

Εάν ο κ. Μπόλαρης επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ, τότε η κυβερνητική πλειοψηφική δύναμη στη Βουλή ανεβαίνει στους 155 βουλευτές. θα επιστρέψει όμως;

"Ήμουν και παραμένω βουλευτής της δημοκρατικής παράταξης", δηλώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Σερρών Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε απόσταση από το σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Συγχρόνως όμως τάσσεται υπέρ των συνεργασιών όλων των προοδευτικών δυνάμεων, με αφορμή τα σενάρια για ένταξή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ΠΑΣΟΚ-Ελιά.

Ολόκληρη η γραπτή δήλωση του κ. Μπόλαρη έχει ως εξής:

"Στην πολιτική μου διαδρομή λειτουργώ κι επιλέγω με κριτήρια πολιτικά. Η απόστασή μου από το υπόλοιπο του ΠΑΣΟΚ, δεν υπαγορεύτηκε από προσωπικές αντιθέσεις, αλλά από τη μετάλλαξή του και την προς τα δεξιά ολίσθηση. Όταν ένα λάθος επαναλαμβάνεται συνεχώς τότε δεν είναι λάθος αλλά συνιστά αλλαγή πολιτικής και μετατόπιση. Ήμουν και παραμένω βουλευτής της δημοκρατικής παράταξης και των μικρομεσαίων Ελλήνων. Έχω εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεσή μου στην πολιτική ύφεσης, που ασκεί η συγκυβέρνηση. Πολιτική που αποσαθρώνει την παραγωγική βάση της χώρας, διογκώνει την ανεργία, θέτει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή και μετατρέπει χιλιάδες νέους σε μετανάστες. Κρίσιμη αναγκαιότητα σήμερα είναι η αλλαγή πολιτικής, με την κατάθεση ενός εθνικού, αναπτυξιακού σχεδίου για την Ελλάδα. Γι΄ αυτό είναι απαραίτητες οι συνέργειες όλων των προοδευτικών δυνάμεων, που στην πράξη κι όχι διακηρυκτικά, παρεμβαίνουν καθημερινά στην πολιτική ζωή για την δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ανάπτυξη".

SHARE: