"Μυστική συνάντηση" και με Ευάγγελο Βενιζέλο η Ντόρα Μπακογιάννη

ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/  Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ  Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει την πρόταση της συγκυβέρνησης για τη θέση της Επιτρόπου στις Βρυξέλλες

Μετά τη μυστική συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνης Σαμαράς στο γραφείο του στη Μουρούζη, η βουλευτής της Ν.Δ κα Ντόρα Μπακογιάννη, συναντήθηκε σήμερα στο υπουργείο εξωτερικών και με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Πιτταράς

Η συνάντηση τους, διήρκεσε μια ώρα και δεν δεν ανακοινώθηκε ποτέ. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και όταν γνωστοποιήθηκε η συνάντηση τους, καμιά από τις δύο πλευρές δεν θέλησε να δώσει πληροφορίες για το τι συζητήθηκε.

Όλα δείχνουν ότι η κα Μπακογιάννη επιθυμεί να ενεργοποιηθεί και πάλι πολιτική, επιδιώκοντας να διοριστεί στη θέση της Επιτρόπου στις Βρυξέλλες. την ίδια στιγμή όμως επιθυμεί σε αυτό να συμφωνήσουν και οι δυο αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης και γι' αυτό συναντήθηκε μαζί τους, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει προθέσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Μυστική" συνάντηση Σαμαρά-Μπακογιάννη

SHARE:

24Media Network