‘Ναι’ από Καμίνη-Μανιάτη στην πρόσκληση Αλιβιζάτου

‘Ναι’ από Καμίνη-Μανιάτη στην πρόσκληση Αλιβιζάτου
Εκδήλωση για τον εορτασμό της 43ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και τη Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, στο Ζάππειο Μέγαρο. Στην εκδήλωση μίλησε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. (EUROKINISSI/XΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ eurokinissi

Θετικοί στο κάλεσμα του Νίκου Αλιβιζάτου, για κοινή σύσκεψη των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, εμφανίζονται ο Γιώργος Καμίνης και ο Γιάννης Μανιάτης

Θετικοί στο κάλεσμα του Νίκου Αλιβιζάτου εμφανίζονται ο Γιώργος Καμίνης και ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, στην απαντητική του επιστολή προς τον επικεφαλής της επιτροπής δηλώνει ότι “Είναι στοιχειώδης υποχρέωσή μας να συνδράμουμε την επιτροπή Αλιβιζάτου, ακόμη και αν υπάρχουν διαφορετικές γνώμες στα επιμέρους ζητήματα.

Με χθεσινή επιστολή του ο κ. Αλιβιζάτος ζητά συνάντηση των υποψηφίων για να σταθμισθούν τα νέα δεδομένα και να ληφθούν αποφάσεις για τις ημερομηνίες των εκλογών και τον τρόπο διεξαγωγής τους. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να επιλύσουμε τα θέματα αυτά. Θέση μας είναι ότι, προκειμένου να διασφαλιστούν συνθήκες αδιάβλητης και ανοιχτής διεξαγωγής των εκλογών, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα η καθυστέρηση ολίγων εβδομάδων. Πιστεύουμε επίσης ότι θα είναι χρήσιμη η συμβολή και εκείνων, κομμάτων η πολιτικών κινήσεων, που συμμετέχουν εξαρχής στο εγχείρημα.

Θα ανταποκριθούμε στο αίτημα του κ. Αλιβιζάτου, χωρίς δεύτερες σκέψεις και προσκόμματα. Δεν γίνεται παρά να πετύχουμε και θα πετύχουμε”.

Ο πρώην υπουργός με την σειρά του, υποστήριξε ότι “Από την πρώτη στιγμή έχω δηλώσει την εμπιστοσύνη μου στον πρόεδρο και την επιτροπή Αλιβιζάτου. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να αξιολογήσουμε τα νέα δεδομένα και τις τεχνικές λεπτομέρειες ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους περισσότερους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν. Η καθυστέρηση της εσωκομματικής εκλογικής αναμέτρησης είναι προφανώς δευτερεύουσας σημασίας σε σχέση με την αξιοπιστία του εγχειρήματος. Είμαι έτοιμος να συμμετάσχω στη συζήτηση την ερχόμενη Τρίτη ή την ερχόμενη Πέμπτη. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και τα εμπόδια των μηχανισμών θα ξεπερνιόνται απ’ όπου κι αν προέρχονται”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα