"Ναι" στην άρση ασυλίας του Β. Καπερνάρου από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Συζήτηση επικαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013. Το στιγμιότυπο από τη συζήτηση της ερώτησης του Βουλευτή Β΄ Αθήνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασιλείου Καπερνάρου και την απάντηση του υφυπουγού Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδας για έκδοση εγκυκλίου από το Υπουργείο.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση επικαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013. Το στιγμιότυπο από τη συζήτηση της ερώτησης του Βουλευτή Β΄ Αθήνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασιλείου Καπερνάρου και την απάντηση του υφυπουγού Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδας για έκδοση εγκυκλίου από το Υπουργείο. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Β. Καπερνάρου των ΑΝΕΛ και κατά της άρσης της ασυλίας του Μ. Βαρβιτσιώτη της ΝΔ, εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Βασίλη Καπερνάρου για ποινική φορολογική υπόθεση (μη έκδοση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών), εισηγείται στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Παρότι ο βουλευτής ζήτησε από τα μέλη της να μην αρθεί η ασυλία του, η Επιτροπή αποφάνθηκε αντίθετα και με ψήφους 6 (πρόεδρος, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ) έναντι 4 εισηγείται την άρση της ασυλίας του.

Κατά της άρσης της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (για απιστία περί την υπηρεσία ως δημοτικός σύμβουλος) εισηγείται η Επιτροπή. Η απόφαση ελήφθη με ψήφους 6 κατά της άρσης (πρόεδρος, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ) και 4 υπέρ.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Επίθεση" Καπερνάρου κατά των επικριτών του για το θέμα του Πόθεν Έσχες

Η απάντηση Καπερνάρου στο ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή 5,5 εκατ. ευρώ

SHARE:

24Media Network