ΝΔ για Novartis: “Η δικαιοσύνη εκθέτει τους κυβερνητικούς σκευωρούς”

ΝΔ για Novartis: “Η δικαιοσύνη εκθέτει τους κυβερνητικούς σκευωρούς”
Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς Eurokinissi

Ως απόδειξη κυβερνητικής σκευωρίας ερμήνευσε η Νέα Δημοκρατία τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis. "Πρόκειται περί φιάσκου και το έχουν καταλάβει όλοι" υπογραμμίζεται σχετικά.

Για “τη μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση” έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία μετά τη γνωστοποίηση των νέων εξελίξεων στην υπόθεση Novartis.

Αναλυτικά τονιζόταν ότι “το δήθεν “μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους” αποδεικνύεται η μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση κατά των πολιτικών της αντιπάλων. Το δυστύχημα είναι ότι στο σκάνδαλο αυτό, ηθελημένα ή μη, φαίνεται να συμπράττουν και δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίοι δέχθηκαν να ανακοινώσουν σε… δόσεις το πόρισμά τους για την υπόθεση Novartis, εξυπηρετώντας έτσι τις επικοινωνιακές σκοπιμότητες του Μαξίμου.

Και εν συνεχεία: “Σκοπιμότητες τις οποίες, άλλωστε, είχαν προαναγγείλει τα δημοσιογραφικά φερέφωνα της κυβέρνησης. Το γεγονός, ωστόσο, ότι η Δικαιοσύνη στέλνει στο αρχείο τις δήθεν κατηγορίες, εκθέτει με πρωτοφανή τρόπο τους κυβερνητικούς σκευωρούς. Ας γνωρίζουν ότι θα απολογηθούν, καθώς εξακολουθούν να εργαλειοποιούν τη Δικαιοσύνη ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Όλοι οι πολίτες, άλλωστε, έχουν πια καταλάβει το φιάσκο της Novartis και τη σκευωρία που πήγε να στήσει μια κυβέρνηση η οποία έχει τα σκάνδαλα στο… πετσί-της».

Τη στήριξη του στον κ.Λοβερδο δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, που επίσης έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κυβέρνησης για την υπόθεση Novartis.

“Είναι περιττό να τονίσω ότι δεν πιστεύω απολύτως τίποτε από τις ανοησίες κατά του ⁦Ανδρεα Λοβερδου ο οποίος ως Υπουργός Υγείας συνέβαλε καθοριστικά στην μείωση της δαπάνης και κτύπησε τις Φαρμακοβιομηχανίες και τη Novartis! Μαζί σου Ανδρέα”, έγραψε ο κ.Γεωργιαδης στο twitter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα