ΝΔ: Η κομματική ιδιότητα του Νίκου Γεωργιάδη έχει ανασταλεί

ΝΔ: Η κομματική ιδιότητα του Νίκου Γεωργιάδη έχει ανασταλεί
Tα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς Eurokinissi

Για χυδαία εκμετάλλευση μίας αυστηρά προσωπικής υπόθεσης από το Μαξίμου κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση με επίσημη ανακοίνωση της, διαχωρίζοντας όμως σαφώς τη θέση της από τον πρώην βουλευτή, η κομματική ιδιότητα του οποίου έχει ανασταλεί, και βγάζοντας το Μητσοτάκη από το κάδρο, καθώς τονίζουν ότι ο Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος του

Με την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη η Νέα Δημοκρατία ξεκαθαρίζει ότι ο πρώην βουλευτής δεν είναι σύμβουλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πως η κομματική του ιδιότητα έχει ανασταλεί, κατηγορώντας παράλληλα το Μαξίμου για χυδαία πολιτική εκμετάλλευση του θέματος.

Με τον τρόπο αυτό το Μοσχάτο βγάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το κάδρο, στο οποίο επεχείρησαν νωρίτερα να τον τοποθετήσουν κυβερνητικές πηγές, και αποτάσσεται τον πρώην βουλευτή πλέον ξεκάθαρα. Και αυτό καθώς τονίζει ότι όχι μόνο ο κ.Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος του πρόεδρου της ΝΔ, αλλά και ότι δεν προσφέρει καμία υπηρεσία στο κόμμα, ενώ ανακοινώνεται επίσης ότι η κομματική του ιδιότητα έχει ανασταλεί μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση.

“Εδώ και δύο μέρες το Μέγαρο Μαξίμου με χυδαίο τρόπο επιχειρεί να εκμεταλλευθεί πολιτικά μια αυστηρά προσωπική υπόθεση. Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από αυτούς που συστηματικά κυλούν στη λάσπη την πολιτική ζωή της χώρας. Το επαναλαμβάνουμε λοιπόν: Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δεν προσφέρει υπηρεσίες στη Νέα Δημοκρατία και η κομματική του ιδιότητα έχει ανασταλεί μέχρις ότου τελεσιδικήσει η υπόθεσή του” αναφέρει ειδικότερα η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες στελέχη της ΝΔ έκαναν λόγο για πολιτικό κανιβαλισμό και έλεγαν ότι η υπόθεση θα κριθεί στο εφετείο, δείχνοντας κάλυψη στον κ.Γεωργιάδη. Ξεκαθάριζαν βέβαια πως η ΝΔ εξυπακούεται ότι σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Χαρακτήριζαν όμως ανήκουστο το ότι το Μέγαρο Μαξίμου, δηλαδή ο ίδιος ο πρωθυπουργός ουσιαστικά, με τη χθεσινή ανακοίνωση προδίκασε την τελεσίδικη ενοχή του κ.Γεωργιάδη, για τον οποίο υπενθύμιζαν ότι είχε παραιτηθεί από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης των εναντίον του κατηγοριών πριν από τρία χρόνια. Επισήμως ωστόσο το κόμμα της ΝΔ δεν είχε τοποθετηθεί μέχρι τώρα και αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε η επίθεση κυβερνητικών πηγών προσωπικά στον πρόεδρο της ΝΔ, τον οποίο καλούσαν μεταξύ άλλων να απαντήσει εάν συμμερίζεται την άποψη του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη περί σκευωρίας. Από το Μοσχάτο θέλησαν λοιπόν με την ανακοίνωση αυτή να κλείσουν ει δυνατόν τη σχετική συζήτηση, ιδίως δε να αποκρούσουν τις αιχμές Μαξίμου για προσωπική κάλυψη από τον κ.Μητσοτάκη και να δείξουν ότι δεν καλύπτουν τον πρώην βουλευτή, από τον οποίο πλέον παίρνουν σαφείς αποστάσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα