ΝΔ κατά Κασσελάκη: “Να απαντήσει για τα ‘αχρείαστα’ δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ”

Διαβάζεται σε 1'
Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη από τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμάνου, για την σιγή ιχθύος που τηρεί μετά την έρευνα της Εισαγγελίας για την αλλοδαπή εταιρία.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού “ρίχνει” τα βέλη του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, σχετικά με τα δάνεια και την αλλοδαπή εταιρεία, που οδήγησε στην έρευνα της Εισαγγελίας.

«Τρία εικοσιτετράωρα μετά τις καταγγελίες του τέως Οικονομικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, για τα “αχρειάστα” δάνεια των 4 ημέρων και την offshore Κασσελάκη που οδήγησε στην αντίστοιχη έρευνα από την Εισαγγελεία, ο κ. Κασσελάκης δεν έχει δώσει καμία απάντηση.

Αντιθέτως, σχολιάζει επι παντός του επιστητού, εκδράμοντας αμέριμνος ανά την Ελλάδα. Περιμένουμε το επόμενο βίντεό του, από τον επόμενο προορισμό του. Ίσως εκεί βρει λίγο χρόνο να δώσει απαντήσεις στις καταγγελίες εις βάρος του που διερευνά η Δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για την προκαταρκτική εξέταση στάθηκε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του NEWS 24/7, με τις εισαγγελικές αρχές πλέον να ελέγχουν αν και κατά πόσο έχουν υπάρξει παραβάσεις γύρω από τη δήλωση πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη. Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να έχει αλλοδαπή εταιρία με έδρα την Αμερική, παρά την αντίθετη ελληνική νομοθεσία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα