ΝΔ: Καθεστωτική αντίληψη της κυβέρνησης, ζητά διώξεις δημοσιογράφων επειδή κάνουν αποκαλύψεις

ΝΔ: Καθεστωτική αντίληψη της κυβέρνησης, ζητά διώξεις δημοσιογράφων επειδή κάνουν αποκαλύψεις
Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Eurokinissi

Το γραφείο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε το διάβημα προς την ΕΣΗΕΑ του προϊσταμένου του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Θ.Καρτερού υποστηρίζοντας ότι: "Ο εφευρέτης των fake news και πρωταθλητής της κυβερνητικής προπαγάνδας διαμαρτύρεται για αυταπόδεικτες ειδήσεις"

“Μάταια ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού προσπαθεί να διαψεύσει όσα αποκαλύπτονται για τα sms που έστελνε το Μαξίμου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συγκαλύψουν τις ευθύνες της κυβέρνησης για την εθνική τραγωδία” υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της για το διάβημα του Θανάση Καρτερού προς την ΕΣΗΕΑ με αφορμή ρεπορτάζ περί SMS του Μαξίμου προς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την επικοινωνιακή διαχείριση μετά την καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου.

“Δεν χρειάζονταν άλλωστε τα sms για να αναδειχθεί ότι το μόνο που απασχολούσε και απασχολεί το Μαξίμου είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της ανεπάρκειας και της ανικανότητας της κυβέρνησης. Το απέδειξε από την πρώτη κιόλας μέρα ο ίδιος ο κ. Τσίπρας με τις σκηνοθετημένες εμφανίσεις του όσο και τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφευρίσκοντας στη συνέχεια διάφορες φαιδρές δικαιολογίες”, προσθέτει η ΝΔ.

“Με την επιστολή του στην ΕΣΗΕΑ, το μόνο που επιτυγχάνει ο κ. Καρτερός, είναι να επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την καθεστωτική αντίληψη μιας Κυβέρνησης η οποία δεν διστάζει πια ακόμη και να ζητά διώξεις δημοσιογράφων επειδή κάνουν αποκαλύψεις που την εκθέτουν”, συνεχίζει η ανακοινωση και καταλήγει:

“Κατά τα άλλα, έμελλε να το ζήσουμε και αυτό: Ο εφευρέτης των fake news και πρωταθλητής της κυβερνητικής προπαγάνδας να διαμαρτύρεται για αυταπόδεικτες ειδήσεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα