ΝΔ: Ο Μαρινάκης επιβεβαίωσε τις στενές σχέσεις του με ΣΥΡΙΖΑ στα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης του

ΝΔ: Ο Μαρινάκης επιβεβαίωσε τις στενές σχέσεις του με ΣΥΡΙΖΑ στα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης του
Εξωτερική άποψη από τα γραφεία της ΝΔ Eurokinissi

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωση του κάλεσε το Μαξίμου να απαντήσει στις καταγγελίες του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού ότι ο Παππάς του ζήτησε να δανείσει τον Καλογρίτσα για να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια.

Ως επιβεβαίωση των στενών σχέσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη με το ΣΥΡΙΖΑ στα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησης του, θεωρεί η Νέα Δημοκρατία τις δηλώσεις του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού στο Real FM ότι ο νυν υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς του είχε ζητήσει να δανείσει στον Ιωάννη Καλογρίτσα χρήματα ώστε να συμμετάσχει επιτυχώς στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016.

Η ΝΔ άλλωστε αυτό ακριβώς έχει υποστηρίξει στο παρελθόν, αποκρούοντας τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ περί διαπλοκής της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

“Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης που επιβεβαίωσε και σήμερα τις στενές σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα στα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του, προέβη σήμερα σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία. Είπε, ότι το 2016 ο Νίκος Παππάς του μετέφερε αίτημα του κ. Τσίπρα να δανείσει 20,5 εκατ. ευρώ στον κ. Καλογρίτσα προκειμένου να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια. Ανέφερε, επίσης, ότι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει τα ΜΜΕ, τού ζητήθηκε να τοποθετήσει στον ΔΟΛ διευθυντές της αρεσκείας του Μαξίμου” αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ και καταλήγει: “Ρωτάμε ευθέως τους κ.Τσίπρα και Παππά: Ισχύουν αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης, ναι ή όχι;”

«Μπροστινός» του κ. Μαρινάκη ο κ. Μητσοτάκης

Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, αμέσως μετά την εμφάνιση του διωκόμενου και για εμπορία ναρκωτικών, Βαγγέλη Μαρινάκη, έσπευσε μέσα σε λίγα λεπτά να υιοθετήσει τα ψευδή και λασπώδη επιχειρήματά του. Δεν προξενεί καμία εντύπωση. Επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας, ότι ο κ. Μητσοτάκης, όπως ακριβώς και ο δήμαρχος του Πειραιά, είναι απλά μπροστινοί του πραγματικού αρχηγού της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα