ΝΔ: Ο Παππάς είπε ψέματα ότι μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο Πετσίτης δεν είχε σχέσεις με την κυβέρνηση

ΝΔ: Ο Παππάς είπε ψέματα ότι μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο Πετσίτης δεν είχε σχέσεις με την κυβέρνηση
O Γιάννης Μαστρογεωργίου Eurokinissi

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γ.Μαστρογεωργίου εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, καλώντας εκ νέου το Μαξίμου να δώσει απαντήσεις για την υπόθεση Πετσίτη.

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την υπόθεση Πετσίτη εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, η οποία θέλει να κρατά ψηλά το ζήτημα στην επικαιρότητα.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μαστρογεωργίου με δήλωση του κάλεσε εκ νέου το Μαξίμου να δώσει απαντήσεις για τη σχέση του Μανώλη Πετσίτη με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

“Κάθε μέρα που περνάει και ένα νέο στοιχείο για τον Μανώλη Πετσίτη έρχεται στη δημοσιότητα. Ο κ. Παππάς είπε ψέματα ότι αμέσως μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέσεις με την κυβέρνηση, καθώς νέο βίντεο τον εμφανίζει στο Μαξίμου δίπλα στον κ. Τσίπρα ακόμη και το βράδυ του δημοψηφίσματος” ανέφερε σε δήλωση του ο κ.Μαστρογεωργίου και πρόσθεσε:

“Τα ερωτήματα που θέτουμε πρέπει να απαντηθούν: Με ποια ιδιότητα μπαινόβγαινε ο Πετσίτης στο Μαξίμου, και ποιες είναι οι σκοτεινές σχέσεις που τον συνδέουν με τον Νίκο Παππά, τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη;”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα