ΝΔ: 'Ο Βαρουφάκης είχε επιτέλους μια καλή ιδέα'

ΑΘΗΝΑ// ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΑΘΗΝΑ// ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Σε τι συμφώνησε και για ποιο λόγο η ΝΔ με τον πρώην υπουργό οικονομικών

Προσυπογράφουν στη ΝΔ την παρότρυνση Βαρουφάκη να ζητήσει ο κ. Τσίπρας συγγνώμη από τους κ.κ. Σαμαρά και Στουρνάρα για όσα έλεγε το 2014 όταν η Ελλάδα είχε βγει στις αγορές. Πάντως στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν παραλείπουν να προσθέσουν ότι περιμένουν και από τον ίδιο τον κ. Βαρουφάκη να πράξει το ίδιο καθώς όπως υποστηρίζουν οι δημόσιες αντεγκλήσεις μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Γιάνη Βαρουφάκη δεν αθωώνουν κανέναν από τους δύο για την «ζημιά 100 δις» στην οικονομία.

Αναλυτικότερα με ανακοίνωσή του το Μοσχάτο αναφέρει σχολιάζοντας την καυστική κριτική Βαρουφάκη για την σημερινή έξοδο στις αγορές:

«Ο κ. Βαρουφάκης είχε επιτέλους μια καλή ιδέα: Να ζητήσει ο κ. Τσίπρας συγνώμη από τους κ. Σαμαρά και Στουρνάρα για όσα έλεγε το 2014, όταν η Ελλάδα είχε βγει στις αγορές ή αλλιώς να σταματήσει να θριαμβολογεί.

Προσυπογράφουμε την παρότρυνση. Και περιμένουμε να το πράξει και ο ίδιος για την τεράστια βλάβη που και εκείνος, αλλά πρωτίστως ο κ. Τσίπρας, προκάλεσαν στη χώρα, φορτώνοντας τους πολίτες με ζημιά 100 δις ευρώ, δύο νέα Μνημόνια, μακρά λιτότητα και εξοντωτικούς φόρους.

Οι δημόσιες αντεγκλήσεις των κ. Τσίπρα και Βαρουφάκη για το ποιος έφταιξε περισσότερο δεν αθωώνουν κανέναν. Ευθύνονται όλοι, από κοινού και εις ολόκληρον.

Η κανονικότητα στην Ελλάδα θα επιστρέψει όταν όλοι εκείνοι που ανέβηκαν στην εξουσία με ψέματα και λάσπη και εν συνεχεία ζημίωσαν τη χώρα με την παροιμιώδη ανικανότητά τους, αποτελέσουν παρελθόν. Μαζί με την τοξικότητα, το διχαστικό λόγο, τον αυταρχισμό και την αλαζονεία της δημόσιας παρουσίας τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βούτσης: Αρνητικό υπόδειγμα υπουργού ο Βαρουφάκης

Βαρουφάκης: Σταματήστε τους πανηγυρισμούς ή ζητήστε συγγνώμη από Σαμαρά-Στουρνάρα

SHARE: