ΝΔ: Υποψήφιος για την προεδρία και επισήμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΝΔ: Υποψήφιος για την προεδρία και επισήμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης
SOOC

"Από τη στροφή της ΝΔ στην κοινωνία το κόμμα θα βγει ενισχυμένο και ισχυρό", δήλωσε μετά την κατάθεση της υποψηφιότητας του, η οποία έχει την υπογραφή του επίτιμου

Την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε και επίσημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη γαλάζια Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.

Ο κ.Μητσοτάκης σε μία σύντομη δήλωση ευχαρίστησε τα 50 μέλη της πολιτικής επιτροπής, που υπέγραψαν την υποψηφιότητα του.

“Ένα μπορώ να εγγυηθώ: Από τη στροφή της ΝΔ στην κοινωνία το κόμμα θα βγει ενισχυμένο και ισχυρό”, υπογράμμισε ο κ.Μητσοτάκης και τόνισε ότι προσβλέπει σε ουσιαστικό και δημιουργικό διάλογο με τους συνυποψήφιους του.

Αυτοί με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του χθες, και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταβεί στις 12.30 στη Συγγρού για να καταθέσει τη δική του υποψηφιότητα. Αναμένεται επίσης να φανεί εάν μέχρι τις έξι το απόγευμα που λήγει η προθεσμία θα έχει συγκεντρώσει τις αναγκαίες 50 υπογραφές ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αν και φέρεται να δέχεται πιέσεις στελεχών για να κατέβει, δεν σκέπτεται να αφήσει την κρίσιμη θέση του Επιτρόπου.

Ο κ.Μηιτσοτάκης έδωσε στη δημοσιότητα και τα ονόματα των 50 μελών της πολιτικής επιτροπής, που υπέγραψαν την υποψηφιότητα του. Ξεχωρίζει η υπογραφή του επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ενώ αν και δεν συμπεριλαμβάνονται υπογραφές βουλευτών υπάρχουν τα ονόματα δύο ευρωβουλευτών, του Γιώργου Κύρτσου και της Μαρίας Σπυράκη. Υπάρχουν επίσης υπογραφές από την ΟΝΝΕΔ, από το χώρο της αυτοδιοίκησης, αλλά και ανθρώπων της αγοράς.

Δείτε τη λίστα με τις 50 υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητας Μητσοτάκη εδώ.

πηγή φωτογραφίας: sooc

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα