Νέα ανακοίνωση Τζιτζικώστα: Ατυχές και λανθασμένο το παράδειγμα με το ΠΑΣΟΚ

Νέα ανακοίνωση Τζιτζικώστα: Ατυχές και λανθασμένο το παράδειγμα με το ΠΑΣΟΚ

Από διευκρίνιση σε συγνώμη ο Α. Τζιτζικώστας. Μετά τη διευκρινιστική ανακοίνωση προέβη σε νέα ανακοίνωση, λέγοντας ότι λυπάται για το ζήτημα που δημιουργήθηκε

Με νέα ανακοίνωση του,μετά το μεσημέρι, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του για το ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζοντας ότι το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν «ατυχές και λανθασμένο» και εκφράζοντας τη λύπη του.

“Σε σχέση με το θέμα που δημιουργήθηκε με το ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζω ότι το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ατυχές και λανθασμένο” δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας, και πρόσθεσε:«Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι μπορεί να γίνει παραλληλισμός του δημοκρατικού αυτού κόμματος με τη Χρυσή Αυγή. Λυπάμαι για το ζήτημα που δημιουργήθηκε».

ADVERTISING

«Στην αυριανή παρέλαση έχουμε όλοι χρέος να παρευρεθούμε για να τιμήσουμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας και να γιορτάσουμε ενωμένοι τη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού» καταλήγει ο κ. Τζιτζικώστας στη νεότερη διευκρινιστική του δήλωση.

Νωρίτερα, σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε ανάφερε:

"Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της δήλωσής μου σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί θέλω να διασαφηνίσω ότι:

Όπως ξεκάθαρα δήλωσα και στην τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήμουν προσκεκλημένος σήμερα το πρωί, δεν υπονόησα και δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση.

Καταδικάζω με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια διαστρέβλωσης της ξεκάθαρης τοποθέτησής μου.

Το παράδειγμα που μεταχειρίστηκα ήθελε να καταδείξει ότι η μη τήρηση του νόμου και η θεσμική εκτροπή, μπορεί να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με τεράστιες αρνητικές συνέπειες.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι στο θέμα της παρέλασης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τήρησε απόλυτα τον ισχύοντα νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΦΕΚ Β' 1488/6-10-2006), ο οποίος ορίζει ότι αποστέλλονται προσκλήσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε όλους τους βουλευτές, όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Απόστολος Τζιτζικώστας: "Δεν υπονόησα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση"

Κεδίκογλου: "Γκάφα" η δήλωση Τζιτζικώστα για τη Χρυσή Αυγή

Την παραίτηση Τζιτζικώστα ζητά το ΠΑΣΟΚ

ΣΥΡΙΖΑ: "Οι ακροδεξιοί θύλακες εντός του κυβερνώντος κόμματος καλά κρατούν"

ΚΚΕ: Βάναυση προσβολή του λαού η πρόσκληση Τζιτζικώστα στους χρυσαυγίτες

SHARE:

24Media Network