Νέα Αριστερά: Επιστολή των “11” στον Τασούλα για τη συγκρότηση νέας ΚΟ

Διαβάζεται σε 1'
Η ΚΟ της Νέας Αριστεράς
Η ΚΟ της Νέας Αριστεράς Nick Paleologos / SOOC

Στο επόμενο βήμα προχωρά η ομάδα των 11 βουλευτών της Νέας Αριστεράς, οι οποίοι απέστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, με αίτημα τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας.

Κατατέθηκε -όπως αναμενόταν- στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, η επιστολή των 11 πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας με το όνομα Νέα Αριστερά.

Η σχετική ανακοίνωση θα γίνει αύριο, Τετάρτη (6/12), στην Ολομέλεια.

Όπως είχε προαναγγελθεί, πρόεδρος της νέας ΚΟ, της 9ης που θα λειτουργεί στη Βουλή, αναλαμβάνει ο Αλέξης Χαρίτσης, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νάσος Ηλιόπουλος και γραμματέας της ΚΟ η Πέτη Πέρκα.

Υπενθυμίζεται πως οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσαν την ονομασία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που σχημάτισαν σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Αλέξης Χαρίτσης, άφησε αιχμές κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε βολές εναντίον της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και υποσχέθηκε ότι η Νέα Αριστερά θα δώσει το «παρών» στις ευρωεκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα