Νέα Αριστερά: Στον συνήθη ρόλο του αυτοθαυμαζόμενου ο Μητσοτάκης

Διαβάζεται σε 1'
Νέα Αριστερά
Νέα Αριστερά ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει η Νέα Αριστερά, κατηγορώντας τον ότι δεν είπε κουβέντα για ουσιαστική ενίσχυση και τις αναγκαίες προσλήψεις στην πυροσβεστική υπηρεσία

«Ενώ βιώνουμε το πιο θερμό καλοκαίρι που έχει καταγραφεί ποτέ, με την Ελλάδα να καίγεται τις τελευταίες ημέρες από άκρη σε άκρη, με δασικές εκτάσεις, σπίτια, αποθήκες, ζώα να έχουν γίνει στάχτη, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο στον συνήθη ρόλο του αυτοθαυμαζόμενου», σχολιάζει η Νέα Αριστερά.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ειδικότερα ότι «ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για τις ευθύνες των πολιτών και τον καθαρισμό των οικοπέδων, επέλεξε όμως να μην πει ούτε κουβέντα για ουσιαστική ενίσχυση και τις αναγκαίες προσλήψεις στην πυροσβεστική υπηρεσία».

«Όλα αυτά», προσθέτει, «σε ένα καλοκαίρι που αναμένεται να είναι ίσως το πιο δύσκολο σε ό,τι αφορά τις συνθήκες που ευνοούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, με ξηρασία και υψηλές θερμοκρασίες. Κάτι που σημαίνει ακραία καταπόνηση του προσωπικού, των μέσων και των υποδομών της Πυροσβεστικής. Και μόλις σήμερα μπήκε ο Ιούλιος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα