Νέα δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 3% για τον ΣΥΡΙΖΑ

Εθνικές Εκλογές 2009,στιγμιότυπα απο εκλογικά τμήματα στην Αθήνα στην περιοχή του Παγκρατίου,Κυρικαή 4 Οκτωβρίου 2009 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Εθνικές Εκλογές 2009,στιγμιότυπα απο εκλογικά τμήματα στην Αθήνα στην περιοχή του Παγκρατίου,Κυρικαή 4 Οκτωβρίου 2009 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ανοίγει η ψαλίδα για ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή

Σαφές προβάδισμα για τον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφει δημοσκόπηση που δημοσιεύεται αύριο Πέμπτη στην εφημερίδα "Το Ποντίκι".

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση "Δείκτες" Ιανουαρίου της Pulse RC, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 3%, ενώ η ίδια διαφορά καταγράφεται και στην αναγωγή της πρόθεσης ψήφου επί των εγκύρων.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 23%, έναντι 20% της Νέας Δημοκρατίας.

Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη με 11%, ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 5,5%, το ΚΚΕ στο 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 4,5% και η ΔΗΜΑΡ μόλις στο 2,5%.

Η ίδια διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται και στην αναγωγή της πρόθεσης ψήφου επί των εγκύρων. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 25,5%, η ΝΔ 22,5%, η Χρυσή Αυγή 12%, το ΠΑΣΟΚ 6%, το ΚΚΕ 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5% και η ΔΗΜΑΡ 3%.

Η έρευνα αυτή, όπως αναφέρει η εφημερίδα, περιέχει ένα ακόμη σημαντικό εύρημα: Μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται προτιμότερη από μια αντίστοιχη της Ν.Δ. ως προς τη διαχείριση της οικονομίας.

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς, με μικρή όμως διαφορά από τον Αλέξη Τσίπρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοσκοπήσεις
SHARE:

24Media Network