Νέα συνάντηση αγροτών – Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Διαβάζεται σε 2'
Συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες στο Μέγαρο Μαξίμου
Συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες στο Μέγαρο Μαξίμου EUROKINISSI

Στο Μέγαρο Μαξίμου και παρουσία Αυγενάκη θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των Θεσσαλών αγροτών.

Νέα συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων της Θεσσαλίας θα έχει σήμερα, Παρασκευή (15/3), στις 11:30 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη.

Σημειώνεται ότι ο Πρωθυπουργός είχε συνάντηση τη Δευτέρα (11/3) με τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων της Θεσσαλίας και αγρότες του νομού, με τον κ. Μητσοτάκη να χαρακτηρίζει δίκαια τα αιτήματα των αγροτών ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή του ΕΦΚ από το 2025 και στις παρεμβάσεις για το αγροτικό ρεύμα. Παράλληλα, εστίασε στη διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση για την κοινή αγροτική πολιτική (ΚΑΠ) εξηγώντας, και ενόψει ευρωεκλογών, ότι το ΕΛΚ, σε αντίθεση με τους πράσινους και τους ευρωσοσιαλιστες, έβαζε πάντα “φρένο” στην ταχύτητα υλοποίησης της πράσινης μετάβασης.

Διεκδικούμε λύσεις στα αιτήματά μας – πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή την κουβέντα και να έχουμε αποτελέσματα. Θα χαθούν πολλά εκατομμύρια από την τοπική αγορά, οι συνέπειες δεν έχουν γίνει ακόμα αισθητές” τόνισε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των αγροτών, κ. Ρίζος Μαρούδας, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρξε ουσιαστική ενημέρωση για το master plan της ολλανδικής εταιρείας. “Φαίνεται να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα”, σημείωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα