Νέο πολιτικό φορέα ετοιμάζει η Ραχήλ Μακρή

Πανελλαδικό παν-αναπηρικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής ημέρα ΑμεΑ, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Πανελλαδικό παν-αναπηρικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής ημέρα ΑμεΑ, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Τι αποκάλυψε η πρώην βουλευτής των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τα μελλοντικά πολιτικά της σχέδια, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha

Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα ,τον οποίο ήδη προετοιμάζει αποκάλυψε, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, η οποία μετά τη σύντομη πορεία της και στην Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ετοιμάζει τα επόμενα βήματά της. Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha, περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του νέου φορέα δίνοντας το πρώτο πολιτικό στίγμα.

Όπως είπε ο νέος φορέας δεν θα έχει καμία σχέση με τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα και σχήματα και θα ενσαρκώνει τα χαρακτηριστικά που και η ίδια έχει ως πολιτικός και ως άνθρωπος, διευκρινίζοντας πάντως δε θα πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια ,και όχι για μοναχική πορεία.

"Θα είναι μια συλλογική πορεία, έτσι όπως την έχω οραματιστεί, γιατί όταν όλοι οι υπόλοιποι έχουν ενωθεί για την καταστροφή της χώρας και πλέον οι ίδιοι επικαλούνται διχαστικά διλήμματα περί υποτιθέμενων αριστερών και δεξιών για το λαό, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν κανένα φραγμό, ούτε αριστερό, ούτε δεξιό, ούτε ιδεολογικό, όπως αποκαλύφθηκε μέχρι σήμερα, εμείς δεν μπορούμε όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, συσκεπτόμενοι Έλληνες, σκεπτόμενοι πολίτες να βαδίζουμε από δω και από κει μόνοι μας ο καθένας, γιατί η κοινωνία έχει και αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν βρει ακόμη τον τρόπο να ενωθούν.

Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω εγώ πολιτικά, έχοντας ίσως μεγαλύτερη πολιτική εμπειρία από τους ανθρώπους που δεν είχαν την ευκαιρία να έχουν μια κοινοβουλευτική θητεία" είπε η Ραχήλ Μακρή.

SHARE: