Νέο βίντεο ΣΥΡΙΖΑ: Η ιστορία των διαδηλώσεων, είναι η ιστορία του κόσμου

Νέο βίντεο ΣΥΡΙΖΑ: Η ιστορία των διαδηλώσεων, είναι η ιστορία του κόσμου

Νέο βίντεο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις - Αναδρομή στις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις της ιστορίας.

O ΣΥΡΙΖΑ με ένα βίντεο 1 λεπτού και 39 δευτερολέπτων, με τίτλο «Η ιστορία των διαδηλώσεων, είναι η ιστορία του κόσμου» κάνει μία αναδρομή στο ιστορικό παρελθόν των διαδηλώσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το βίντεο είναι η απάντηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις.

Σε ότι αφορά τον νόμο για τις συγκεντρώσεις η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι ο νόμος έρχεται να λύσει κάτι που είναι ήδη λυμένο.

«Το θέμα των συναθροίσεων και των απαγορεύσεων και των ποινικών ευθυνών όσων εκτρέπονται είναι λυμένα.  Οι παραβατικές συμπεριφορές που εκδηλώνονται οφείλουν να αντιμετωπίζονται. Η κυβέρνηση επικαλείται τα κάποια 50 άτομα που κλείνουν το κέντρο της Αθήνας για το νομοσχέδιο των συναθροίσεων. Αναληθές γιατί και το νομικό πλαίσιο υπάρχει και η αστυνομία έχει τον τρόπο να περιβάλλει τέτοιες διαμαρτυρίες».

Και πρόσθεσε πως «ο συγκεκριμένος νόμος επιχειρεί να φοβίσει τον κόσμο αναζητώντας να επισύρει ποινικές ευθύνες. Και έρχεται τώρα γιατί φοβούνται τι θα ακολουθήσει και νομοθετούν με γνώμονα το φόβο τους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα