Νίκος Παππάς από Σέρρες: “Να ψηφίσουν και οι φίλοι του κόμματος”

Νίκος Παππάς από Σέρρες: “Να ψηφίσουν και οι φίλοι του κόμματος”
Ο Νίκος Παππάς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

"Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να ψηφίζουν και οι φίλοι του κόμματος. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, θα πολλαπλασιάσει τη δύναμή μας και θα την κάνει πολιτικά ακόμα πιο ισχυρή" δήλωσε ο Νίκος Παππάς.

Τη δυνατότητα να ψηφίσουν στις εκλογές για ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ και οι φίλοι του κόμματος, ζήτησε από τις Σέρρες, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει της διαδικασίας ανάδειξης ηγεσίας στο κόμμα, ο Νίκος Παππάς.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Νίκος Παππάς μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών για την εκλογική διαδικασία είπε: «Νομίζω ότι θα πρέπει να βρούμε τρόπο να ψηφίζουν και οι φίλοι του κόμματος. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, θα πολλαπλασιάσει τη δύναμή μας και θα την κάνει πολιτικά ακόμα πιο ισχυρή. Πρέπει να είναι μια απολύτως ανοιχτή διαδικασία. Υπάρχει μητρώο φίλων του κόμματος, νομίζω ότι πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε τρόπο ώστε να ψηφίζουν και οι φίλοι».

Για την νέα υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Παππάς είπε οτι, «Όλες οι υποψηφιότητες είναι καλοδεχούμενες. Το έχω πει κι άλλη φορά και θέλω να σας θυμίσω ότι και στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος μας ψήφισα να υπάρχει μεγαλύτερο χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε όποιος άλλος επιθυμεί να έχει το χρόνο να ετοιμαστεί. Άρα κάθε υποψηφιότητα είναι καλοδεχούμενη, αυξάνει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή και συμβάλει ώστε να γίνει πολιτικό γεγονός η διαδικασία». 

Για το μήνυμα που στέλνει στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως, «Στέλνουμε παντού το μήνυμα ότι οικοδομούμε την παράταξη της νίκης, την παράταξη που  εκτείνεται από την Αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο. Την παράταξη που μπορεί να αναμετρηθεί με την ΝΔ, την δεξιά του κ. Μητσοτάκη διότι τίποτα λιγότερο δεν περιμένει από εμάς ο Δημοκρατικός κόσμος και πρέπει όλοι οι συνυποψήφιοι να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο να γίνει αυτή η διαδικασία αλλαγής ηγεσίας ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός στην Ελλάδα και να προσέλθουμε την 7 του Σεπτέμβρη σε μία δημόσια συζήτηση έτσι ώστε όλοι με τρόπο συντροφικό, ανοιχτό, δημοκρατικό  να κάνουμε έναν ειλικρινή διάλογο για το που θέλουμε να πάνε τα πράγματα διότι ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα και η ηγεσία που θα εκλέξουμε θα είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όλος ο κόσμος, πέρα από τα μέλη μας δικαιούται να ξέρει  ποια είναι η κατεύθυνση που επιθυμεί ο κάθε ένας από τους συνυποψηφίους να δώσει».

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι λαμβάνει μηνύματα συσπείρωσης, μηνύματα που όπως είπε δείχνουν ότι ο κόσμος ανασκουμπώνετε και ετοιμάζετε για την επόμενη μάχη. «Παίρνουμε τα μηνύματα της κοινωνίας, ολοκληρώνουμε τη συζήτηση που απαντά στο ερώτημα γιατί χάσαμε και ανιχνεύουμε το ερώτημα το πώς θα ξανακερδίσουμε. Και για να κερδίσουμε σε συνθήκες ενισχυμένης αναλογικής πρέπει να συσπειρώσουμε τον κόσμο από την αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο κάθε δημοκρατικό πολίτη, να γίνουμε το σπίτι κάθε δημοκρατικού πολίτη, να επανασυστήσουμε τη σχέση μας με τη μεσαία τάξη, η οποία ήταν κομμάτι του δικού μας πολιτικού σχεδιασμού το 2015 και μας έδωσε την πολιτική νίκη και βεβαίως να κάνουμε τα απαραίτητα βήματα για να γίνουμε το πιο ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα στην Ευρώπη, να γίνουμε ένα κόμμα των μελών, όχι ένα κόμμα στο οποίο οι δομές καταστέλλουν τη βούληση των μελών», είπε ο κ. Παππάς.

Επιπλέον για το κεφάλαιο Αλέξης Τσίπρας κι αν αυτό έκλεισε, ο κ. Παππάς σημείωσε οτι, «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ούτε καν 50 χρονών. Έχει μια ξεχωριστή ιστορική συμβολή, όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην Ελληνική πολιτική ιστορία και αυτό τα λέει όλα».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα