Νίκος Παππάς: “Να υπηρετήσουμε την ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή”

Νίκος Παππάς: “Να υπηρετήσουμε την ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή”
Ο Νίκος Παππάς Eurokinissi

Σε δηλώσεις του μετά το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς έστειλε μήνυμα ενότητας. Απέφυγε να απαντήσει ποιον θα στηρίξει στον β' γύρο.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  – ΠΣ, Νίκος Παππάς οποίος στις εκλογές του κόμματος έλαβε το έλαβε το 8,64% και 9.804 ψήφους βγαίνοντας τρίτος, έστειλε μήνυμα ενότητας σε δηλώσεις του τα ξημερώματα της Δευτέρας.

“Η παράταξη μας βγαίνει πιο δυνατη από αυτη τη διαδικασία. Ειναι μια απόδειξη ότι πρεπει να προχωρησουμε στον μετασχηματισμό του κόμματός μας σε μια προοδευτική δημοκρατική παράταξη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που συνέβαλαν στη διαδικασία.  Θα αγωνίζομαι για την ενότητα της παράταξης” είπε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε:

“Από αύριο ολοι οι συνυποψήφιοι έχουμε υποχρέωση από όποια θεση μας έταξε ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ να υπηρετήσουμε την ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή”.

Ο κ. Παππάς αν και ερωτήθηκε, απέφυγε να απαντήσει αν θα στηρίξει κάποιον στον δεύτερο γύρο.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Γιάννης Δρόσος, ο β’ γύρος των εσωτερικών εκλογών που θα κρίνει την προεδρία κόμματος θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου μεταξύ της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη.

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχαν συνολικά 146.635 μέλη του κόμματος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα