Νοτοπούλου: "Έκθετη η κυβέρνηση της ΝΔ για τον αποκλεισμό της Σαμοθράκης"

Η Κατερίνα Νοτοπούλου
Η Κατερίνα Νοτοπούλου MOTIONTEAM

"Την ώρα που η τοπική κοινωνία προσπαθεί με αγωνία να αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία, η κυβέρνηση μας εντυπωσιάζει με την προχειρότητα και την αδυναμία επίλυσης του προβλήματος" σημειώνει η τομεάρχης τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Για προχειρότητα και αδυναμία επίλυσης του προβλήματος της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη κατηγορεί η Κατερίνα Νοτοπούλου την κυβέρνηση. Ειδικόκτερα με ανακοίνωσή της η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι "στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, ο ακτοπλοϊκός αποκλεισμός της Σαμοθράκης αφήνει έκθετη την κυβέρνηση της Ν.Δ. και μαζί της και τη χώρα.

Την ώρα που η τοπική κοινωνία προσπαθεί με αγωνία να αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία, η κυβέρνηση μας εντυπωσιάζει με την προχειρότητα και την αδυναμία επίλυσης του προβλήματος. Η κατάσταση αντιμετωπίζεται με πρωτοφανή ανεπάρκεια και η ταλαιπωρία που βιώνουν κάτοικοι και τουρίστες είναι αδιανόητη" και τονίζει: "Εξίσου αδιανόητη είναι η δυσφήμηση της Ελλάδας στο εξωτερικό εξαιτίας της ανικανότητας της κυβέρνησης της Ν.Δ. να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, για την περιοχή και τον τουρισμό, παρά την αποτελεσματική λύση που δόθηκε την Πρωτοχρονιά του 2019 με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ADVERTISING

Ποιές ενέργειες έχουν κάνει οι κ.κ. Υπουργοί Γ. Πλακιωτάκης και  Χ. Θεοχάρης για να διασφαλίσουν τη φήμη του νησιού και της χώρας;

Ποιες ενέργειες έχουν γίνει για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων και ποιες ενέργειες έχουν προβλεφθεί για την αποζημίωση τους; ".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σαμοθράκη: Εγκλωβισμένοι στο νησί εκατοντάδες ταξιδιώτες

SHARE:

24Media Network