Ο απολογισμός του Παπαδήμου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ (ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ (ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) ICON

Στην αποτίμηση του μέχρι τώρα έργου της κυβέρνησής του προχώρησε ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, μέσα από ανάρτηση στο blog του

Μετά τη συμπλήρωση ενός μήνα στη διακυβέρνηση της χώρας, ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, προχώρησε στον απολογισμό των έως τώρα πεπραγμένων μέσα από το blog του .

Η κυβέρνηση ευρύτερης διακομματικής στήριξης, όπως σημειώνει, δημιουργεί συνθήκες εργασίας, σημειώνοντας πως εξασφαλίστηκε η εκταμίευση της έκτης δόσης από τους Ευρωπαίους εταίρους και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Αναφέρεται στον προϋπολογισμό του 2012 , που ψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία 258 ψήφων, τονίζοντας πως εφόσον υλοποιηθεί θα αλλάξει ουσιαστικά τη δημοσιονομική εικόνας της χώρας και θα θέσει τις βάσεις για μια σταδιακή ανάκαμψη από το επόμενο έτος.

Η κυβέρνηση, τέλος, όπως σημειώνει, προχωρά αποτελεσματικά στην εφαρμογή των μέτρων που περιέχονται στο πρόγραμμά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παπαδήμος: Η επιτυχία είναι υπόθεση όλων μας

"Ναι" και από το ΔΝΤ στην εκταμίευση της 6ης δόσης

SHARE:

24Media Network