Ο Γ. Μανιάτης ζητά την παραίτηση Κουρουμπλή για το ‘Αγία Ζώνη ΙΙ’

Ο Γ. Μανιάτης ζητά την παραίτηση Κουρουμπλή για το ‘Αγία Ζώνη ΙΙ’
Ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης, Βουλευτής Αργολίδας καθ. Γιάννης Μανιάτης πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία για το μέλλον της Προοδευτικής Παράταξης, της Σοσιαλδημοκρατίας και της Πατρίδας μας στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας στο Άργος. Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017. (EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Τη θέση πως ο υπουργός Ναυτιλίας έπρεπε να παραιτηθεί εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΔΗΣΥ, Γιάννης Μανιάτης. Τι ανέφερε για την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή ζήτησε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή “Αντίμετρα” με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργος Μελιγγώνη, ο υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης. Σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας έπρεπε να αποπέμψει τον κ. Κουρουμπλή για το θέμα της ρύπανσης του Σαρωνικού μετά τη βύθιση του ‘Αγία Ζώνη ΙΙ’ και κατηγόρησε την κυβέρνηση για καθυστέρηση στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Πρόσθεσε ότι οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός είναι κολλημένοι στην καρέκλα αδιαφορώντας για τη χώρα.

Αναφερόμενος στην παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ είπε ότι ο κ. Τσίπρας με το ένα πρόσωπο μιλούσε για επενδύσεις και με το άλλο τις έδιωχνε. Τόνισε ότι ο κ. Σταθάκης είχε έτοιμες τις άδειες για την el dorado αλλά δεν ήθελε να τις υπογράψει και το έκανε υπο την πίεση των εργαζομένων.

Ο κ. Μανιάτης είπε ακόμη ότι εάν η κυβέρνηση δούλευε, θα μπορούσε να είχε εξοικονομήσει ένα δισ. ευρώ από τη λειτουργία του Δημοσίου. Σημείωσε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη ανέβασε τα ποσοστά της και επισήμανε την ανάγκη να ανοίξουν οι πόρτες στα νέα παιδιά.

Αναφερόμενος στο θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την εκλογή του επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε ότι η τεχνολογία λύνει πλέον όλα τα προβλήματα και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην επιτροπή Αλιβιζάτου. Επανέλαβε ότι πρέπει να γίνει debate, αλλά οι υποψήφιοι να αναμετρηθούν, απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών.

Ακούστε το ηχητικό της εκπομπής:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα