Ο μικρός Θανάσης που άφησε τον Αλέξη Τσίπρα με το στόμα ανοιχτό

Ο μικρός Θανάσης που άφησε τον Αλέξη Τσίπρα με το στόμα ανοιχτό

Ο μόλις 12 ετών Θανάσης από την Τήλο άφησε άφωνο τον Αλέξη Τσίπρα με την ιστορική του ανάλυση. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.

Το ενδιαφέρον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στην Τήλο, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, κίνησε ένας μαθητής με ιστορικές γνώσεις και ικανότητα ανάλυσης.

Ο μικρός Θανάσης, μαθητής της ΣΤ’ Δημοτικού, είπε στον κ. Τσίπρα ότι “στην ιστορία της χώρας μας, η χώρα προόδευσε όταν στηρίζονταν οι αδύναμοι και οι φτωχοί, με αποτέλεσμα να ανθίζει το εμπόριο και η γεωργία” και μάλιστα τον ρώτησε για τον πληθωρισμό.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του εξήγησε ότι “όταν οι τιμές στο ρεύμα, στο σούπερ μάρκετ, στην βενζίνη ανεβαίνουν και οι μισθοί παραμένουν σταθεροί ή αυξάνονται λιγότερο από τις τιμές υπάρχει πρόβλημα” προσθέτοντας “και άρα τι πρέπει να κάνουμε; Το είπες μόνος σου. Να στηρίξουμε τους αδύναμους”.

Ο κ. Τσίπρας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του γι’ αυτήν την επαφή λέγοντας χαρακτηριστικά στο μικρό “εσύ Θανάση είσαι πολύ δυνατός”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα