Ο Πολάκης δηλώνει ευχαριστημένος από την κατάσταση στην Υγεία

Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην Βουλή την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΑΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην Βουλή την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΑΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Νέα επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς προς την ΠΟΕΔΗΝ από τον Πολάκη. "Οχετός ψεμάτων από την ΠΟΕΔΗΝ".

Νέα επίθεση στους συνδικαλιστές, στο χώρο της Υγείας, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στα όσα υποστήριξε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και αποτέλεσαν τη βάση του δημοσιεύματος του Guardian, το οποίο έκανε λόγο για τριτοκοσμικές εικόνες στο χώρο της δημόσιας υγείας, μίλησε για «οχετό» ψεμάτων και συνέκρινε το χαρακτηρισμό «μίασμα» που χρησιμοποιήθηκε για το πρόσωπο του με ανάλογο χαρακτηρισμό που έκανε ο Γλίξμπουργκ προ πεντηκονταετίας για τους κομμουνιστές, όπως υπενθύμισε.

Παράλληλα υποστήριξε ότι όλα όσα αναφέρθηκαν στο επίμαχο δημοσίευμα ήταν ψευδή και ανυπόστατα, καθώς βασίζονταν σε στοιχεία της περιόδου 2011-2012, επιμένοντας για τακτική «εξοργιστικά χυδαία» από την πλευρά των συνδικαλιστών.

Ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι η σημερινή Κυβέρνηση παρέλαβε ένα σύστημα υγείας υπό κατάρρευση, το οποίο διασώθηκε χάρη στις προσπάθειες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο χώρο της Υγείας, ενώ επιτέθηκε εκ νέου στα τηλεοπτικά κανάλια.

Απάντηση τομεάρχη Υγείας της ΝΔ

"Η αμετροέπεια και η παρακμή της  Κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν έχουν όρια"  δήλωσε ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου και συμπλήρωσε: "Με τις σημερινές δηλώσεις του ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας κ. Πολάκης αποδεικνύει ότι ζει στον δικό του “δήθεν αριστερό κόσμο”. Μακριά από την πραγματικότητα και ξένος με  την  σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες.

Με ύφος “χιλίων καρδιναλίων”, δεν δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και, με περίσσιο θράσος, έπαιξε την χιλιοπαιγμένη κασέτα του, δηλώνοντας: “Είμαι ευχαριστημένος από την κατάσταση στην Υγεία”.

Μια επίσκεψη στα δημόσια νοσοκομεία αρκεί για να αντιληφθεί ο καθένας το μέγεθος της ανυπαρξίας τους.

Η αλαζονεία και η αυταρχική συμπεριφορά του κ. Πολάκη προκαλούν την ελληνική κοινωνία.

Για τη Νέα Δημοκρατία μοναδικός γνώμονας της πολιτικής της και στην Υγεία είναι οι πολίτες". 

SHARE:

24Media Network