Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις κινητοποιήσεις "υποδοχής" της Μέρκελ στην Αθήνα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ και ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ   (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ και ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Μετατίθεται κατά ένα μήνα η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Η αξιωματική αντιπολίτευση στηρίζει την "υποδοχή" που ετοιμάζουν συνδικάτα και φορείς στη Μέρκελ

Στις αρχές Δεκεμβρίου αντί για τις αρχές Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με σημερινή απόφαση της Γραμματείας της παράταξης.

Καλούνται όλες οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώσουν τις επόμενες εβδομάδες τις δυνάμεις τους στο καθήκον "για να σταματήσουμε τα μέτρα- φαρμάκι της κυβέρνησης και της τρόικας, να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική και τους φορείς που την εκφράζουν".

Ειδικότερα υποστηρίζει "αποφασιστικά τις κινητοποιήσεις «υποδοχής» της κ. Μέρκελ και καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία στην απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων και στο συλλαλητήριο της Τρίτης 9 Οκτωβρίου στο Σύνταγμα. Επίσης στηρίζει και το συλλαλητήριο των συνδικάτων της προηγούμενης ημέρας, Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, επίσης στο Σύνταγμα".

Τέλος η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κόσμο του, όλους τους ανθρώπους που "πλήττονται από την αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική κυβέρνησης- τρόικας, να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες για μην περάσουν τα μέτρα, να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων, να φύγει η κυβέρνηση της καταστροφής".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network